Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 BLAISE, Christopher Damien

Go down 
AuthorMessage
Christopher D. Blaise
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 5
Join date : 2012-08-02

PostSubject: BLAISE, Christopher Damien   Thu Aug 02, 2012 4:11 am

I am the one who lived forever,
I am infinite for the finite time
I am Christopher Damien Blaise.


You think it's easy to change yourself in a 1000 years?


Full Name:
Christopher Damien Blaise

Nicknames:
Chris

Age:
23 de ani

Job:
Actor, cântăreț, compozitor

Rasă:
VampirIn this gray world, I can choose my colours.

Likes:
- să cânte
- nopțile cu lună plină
- chitara sa
- pianul
- fetele pure și cu bun simț
- ploile
- ţigările (din când în când)
- câinii
- maşinile
- vremea rece
- să deseneze
- cărţile (poezii, manga, şi reviste)
- să se uite la desene animate
- el însuşi.


Dislikes
- să i se interzică să facă ceea ce-i place
- să i se impună ceva
- glumele de prost-gust
- fetele "murdare"
- vremea exagerat de caldă
- pisicile
- plângăcioşii
- cei cu nasul pe sus (ori cei care consideră că merită totul fără să depună muncă sau au impresia că sunt buricul Pământului)
- persoanele superficiale


Personality
Christopher are aspectul şi expresia celui care este extrem de viclean şi de neîncredere, un aspect pe care îl trăieşte în mare parte. El pretinde că iubeşte rasa umană, şi se bucură de foarte mult de punerea unor persoane în situaţii nefericite sau haotice, în scopul de a observa reactiile lor. Cu o înţelegere aprofundată a comportamentului uman şi a tendinţelor, el este capabil de a determina gândurile oamenilor şi să prezică reacţiile lor cu mare precizie. Însă aceasta este latura pe care o afişează pentru a nu fi descoperită partea adevărată al lui Christopher. Este o fire de regulă cu zâmbetul pe buze şi uneori îşi bate joc de alţii - dar nu în sensul rău al cuvântului - vorbind informal cu cei mai mulţi oameni ca în cazul în care sunt prieteni apropiati si de multe ori folosind porecle. Însă mai posedă şi o altă latură - fire calmă, liniştită şi înţelegătoare când este cazul, însă cu siguranţă stropul de nebunie pe care îl deţine nu îi lipseşte nici o clipă. Merită "riscul" în a-l cunoaşte. Desigur, se poate schimba în funcţie de persoana cu care stă de vorbă, nu acceptă orice fel de manifestare, însă poate fi cu bun simţ până într-un moment, alteori poate fi plin de viaţă şi optimist şi se poate schimba dintr-o fire vioaie într-una rece, dură şi fără inimă asta în cazul în care este călcat pe coadă. De regulă este o fire cu zâmbetul pe buze, înţelegător, când doreşte poate deveni foarte drăgăstos cu cel de lângă el.You will sink into my past, because it's darkness scares you.

Parents:
Edgar Fabien Blaise (tată), Élise Adeline Blaise (mamă)

Siblings
Yvonne Ève Blaise (soră mai mică)

Short History
A crescut în inima rece a Rusiei, chiar dacă s-a născut în Coreea de Sud. Damien, sau Christopher nu a avut o copilărie atât de tristă dar nici din cale-afară de fericită precum alţii, însă niciodată nu s-a plâns. Mama sa a murit la scurt timp după ce l-a adus pe lume alături de o soră mai mică, de care s-au descurcat fiecare cum au putut. Cum tatăl său avea să-şi de-a silinţa să-i crească în mod corespunzător, acesta a hotărât să muncească de unul singur în domeniul la care aspira din tot sufletul, descurcându-se de altfel pe propriile forţe chiar dacă a fost ţinut tot timpul în puf. Deşi alţii spuneau că nu poate ajunge nicăieri cu personalitatea sa, aceştia s-au înşelat în totalitate, iar astăzi ori de câte ori are ocazia să le-o dovedească, o face. Şi încă cu zâmbetul pe buze. Acum încearcă să-şi trăiască viaţa după cum îi surâde cel mai mult, totuşi la cât de nebun poate fi, o face şi în bunul său simţ, în legea lui. Se mândreşte cu tatăl şi sora sa, când mai are timp îşi răsfaţă surioara în fel şi chip şi, de ce nu, câte o domnişoară care consideră că ar merita pe deplin atenţia lui. Iubeşte nespus de mult pianul dar muzica în sine, iar atunci când îi permite timpul, se ocupă de micile sale pasiuni.
Back to top Go down
View user profile
Stefan de Nobili
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 48
Join date : 2012-08-01

PostSubject: Re: BLAISE, Christopher Damien   Thu Aug 02, 2012 4:39 am

Acceptat!

_________________
You’re so beautiful I’m being charmed and I’m
Thinking of you tonight, I can’t sleep

You’re so wonderful I’m going crazy and I
Can’t control it anymore I’m feeling dizzy
Back to top Go down
View user profile
 
BLAISE, Christopher Damien
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Damien poetry
» Thirst NO.1 and Thirst NO.2 by Christopher Pike
» D'EATH, Damien Donovan
» Tattoos (Zakhar, Lino and Damien)
» Damien Marx's Bank

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Show us your true face :: Aplicaţii :: Aplicaţii acceptate-
Jump to: