Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 "All life is an experiment. The more experiments you make the better."

Go down 
AuthorMessage
Christopher D. Blaise
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 5
Join date : 2012-08-02

PostSubject: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Thu Aug 02, 2012 4:26 am

Își ridică gulerul jachetei și își afundă mâinile în buzunar. Se anunțase ploaie. Pufnește ușor, iar atunci când își ridică privirea întunecată, zărește parcul arhiplin. Prin absurd, ar fi spus că nu ar putea să ajungă în cealaltă parte a acestuia, căci un alt drum nu știa.
Ridică slab din umeri și pășește în direcția respectivă, închizând pentru un moment ochii atunci când o rafală de vânt se izbește încet de el. Murmură ceva ce numai el poate să înțeleagă și atunci se oprește în dreptul unei fântâni arteziene. Își lasă capul pe spate și începe să se joace cu pachetul de țigări în mână. Clar se plictisea iar el nu ajungea să facă lucruri de acestea, adică să rămână în mijlocul parcului precum o statuie, gândindu-se dacă ar merita să fumeze.
” Ce-i cu tine? ” rostește într-un final, cât pentru sine și clatină încet din cap, revenind la poziția inițială și deschide pachetul de țigări.
Back to top Go down
View user profile
Isabella Dietrich
Human
Human
avatar

Posts : 105
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Thu Aug 02, 2012 5:03 am

Statea in parc pe o banca, privind in jurul ei.Nu avea chef de nimic, nu era genul care se plictisea, dar acum chiar nu gasea nimic de facut. Ofta incet, si se ridica.Isi aranja blugii lungi pe picior si tricoul ce il purta.Incepuse sa se plimbe aiurea, fara un drum anume, tocurile ei se auzisera pe asfaltul rece, dar inainta calma fara un drum anume.
Nu era atenta pe unde merge, fiind prea ingandurata.Stia ca avea sa ploua, dar asta astepta de cand iesise din casa, sa ploua.
Era ceea ce iubea cel mai mult si o linistea tot timpul ploaia.Se uita la picioarele ei cum umbla, fara sa fie atenta pe unde merge sau ce face, cand simti ca se loveste de cineva.
-Imi pare rau, nu eram atenta. sopti usor trezista din visare.
Back to top Go down
View user profile
Christopher D. Blaise
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 5
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Thu Aug 02, 2012 8:18 am

Se trezește imediat la realitate când simte cum un trup micuț se izbește de el. Nu reacționează în fel și chip, în sensul că nu înjură, doar se întoarce încet pe călcâie, irișii mari și negri ațintindu-se către ”făptaș”. Nu scoate nici un cuvânt pe moment, doar își pune pachetul de țigări înapoi în buzunar, fiind sigur că abia peste câteva minute v-a putea să-și fumeze țigara mult dorită.
” Se mai întâmplă, nu este nici o problemă. ” o asigură Christopher pe un ton extrem de calm și își dă șuvițele șatene la o parte de pe frunte. ” Tu ești bine? Sper că nu te-ai lovit. ” adaugă după o clipă de liniște în care o cercetează cu privirea, dar într-un mod cât mai profund cu putință, acesta fiind felul său de-a fi.
Back to top Go down
View user profile
Isabella Dietrich
Human
Human
avatar

Posts : 105
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Thu Aug 02, 2012 9:44 am

Isi ridica privirea spre cel de care se lovise, cand ii auzise vocea. Nu patise nimic, si spre norocul ei nu se dezechilibraze cand cazuse.
-Da sunt bine, nu m-am lovit. spuse.
Schita un mic zambet privindu-l calma, analizandu-l mai exact.Ea ar fi facut urat pe moment, dar se pare ca cel de care se lovise era o fire calma, ceea ce o calmase si pe tanara.
Deobicei nu era atat de neatenta, dar acum nu mai conta nimic din toate astea. Dupa ce termina sa il examineze, revenise la ochii lui negri si doar isi pastra acel zambet schitat pe chip si nimic mai mult.
Back to top Go down
View user profile
Christopher D. Blaise
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 5
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Thu Aug 02, 2012 10:32 am

Își trece scurt mâna prin păr și își drege încet glasul. Privește pentru o clipă în stânga lui, practic, direcția în care își propusese să o urmeze iar atunci revine cu privirea de un negru intens asupra brunetei.
” Atunci te deranjează dacă te invit la o plimbare? ” întreabă deodată, pe tonul său viril dar plăcut auzului, aranjându-și mai bine jacheta pe umeri și scoate imediat pachetul de țigări din buzunar, împreună cu bricheta. Ținea morțiș să-și fumeze astăzi tutunul, făcuse o pauză bine-meritată, însă avea parte și de momente de genul acesta. ” Christopher, îmi pare bine. ” adaugă după un moment, afișând un zâmbet finuț și plăcut pe buzele palide și perfect definite.
Back to top Go down
View user profile
Isabella Dietrich
Human
Human
avatar

Posts : 105
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Thu Aug 02, 2012 10:36 am

Se pregatise sa faca stanga imprejur, si sa isi continue plimbarea, dar vocea lui o opri.
-Nu, o plimbare suna perfect. spuse afisand un mic zambet.
Buzele ei rosii de la mama natura ieseau in evidenta in acel moment, dar nu ii pasa.Isi trecuse cateva degete prin parul lung si negru, dand suvitele la o parte.
Isi spuse in minte de cateva ori numele baiatului si apoi doar zambi.
-Isabella, de asemenea. se prezenta si ea intr-un final.
Si asa venise in parc cu scopul de a se plimba, deci nu era problema sa aiba si companie de aceasta data. Nu stia in ce directie avea de gand sa mearga Christopher, dar pana la urma nici nu prea ii pasa pe unde o luau.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   

Back to top Go down
 
"All life is an experiment. The more experiments you make the better."
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The secret life of Fairies book 1 Banished
» Kovu: Life of Scars
» Life isn't so bad
» Azural The Life Binder
» Life Bites- Critisism Happily Noted ^^ (Not KH Based)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Orașul :: Parcuri-
Jump to: