Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 DUPONT, Bianca Julliette

Go down 
AuthorMessage
Bianca J. DuPont
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 24
Join date : 2012-08-02

PostSubject: DUPONT, Bianca Julliette   Thu Aug 02, 2012 5:37 am

I am the one who lived forever,
I am infinite for the finite time
I am Bianca julliette DuPont.


You think it's easy to change yourself in a 1000 years?


Full Name:
Bianca Julliette DuPont

Nicknames:
Bia, Bea, Jull, Jullie

Age:
19 ani

Job:
Studentă la teatru, barmaniţă şi solistă într-o trupă

Rasă:
VampirIn this gray world, I can choose my colours.

Likes:
o1. Ploaia
o2. Dulciurile
o3. Plimbările lungi
o4. Chitara ei
o5. Luna plină
o6. Cărţile bune


Dislikes
&&. Glumele proaste.
&&. Naivitatea.
&&. Prostia omenească.
&&. Laşitatea.
&&. Căldura excesivă.
&&. Monotonia.


Personality
Este o fire extrem de complicată, cel puţin până ajungi să o cunoşti. Calculată şi manipulatoare, are mereu nevoie de aş satisface nevoile personale. Este independentă, făcând mereu totul după cum o taie capul, fără a aştepta ajutor. Urăşte să fie o lipitoare şi să streseze pe toată lumea, aşa că de obicei nici nu îşi spune probleme sau ofurile, decât dacă te cunoaşte la perfecţie şi e sigură că problemele ei nu te vor plictisi. Afişând o faţă inocentă, mereu îşi apreciază prietenii şi ar fi în stare să-şi dea şi viaţa pentru ei. Este o persoană plină de viaţă, ce iubeşte distracţia şi tot ce ţine de acest capitol. Îi plac petrecerile şi ieşirile cu gaşca şi mereu găseşte câte ceva de făcut, fiind genul de persoană care urăşte să stea degeaba.

În ciuda imaginei perfecte pe care o afişează având un comportament demn de o femeie, Bianca poate fi o târfă insensibilă . Agitată şi extrem de geloasă, caută răzbunare în toate părţile, asigurându-se că cel care a îndrăznit să o supere plateşte cu vârf şi îndesat. Mânioasă şi posesivă, se poate descarca pe orice persoană îi iese în cale indiferent este are vreo vină . Deşi ea nu merge chiar atât de departe în a-şi arată adevarata faţă, se foloseşte de alţii, pentru a-i juca jocul, ea fiind creierul operaţiunilor de răzbunare . Perfecţionistă, va rămâne în umbră până când totul e efectuat până în cele mai mici detalii . O mică greşeală şi te poţi pregăti de moarte . Un lucru pe care ea nu-l poate suporta este eşecul, fie că l-a săvârşit ea sau altcineva important pentru ea .
You will sink into my past, because it's darkness scares you.

Parents:
Devon DuPont ~ Tatăl; Decedat
Veronique DuPont ~ Mama; Decedată


Siblings
Dante DuPont ~ Fratele mai mare

Short History
Iulie 1985 a fost începutul poveştii de dragoste a Veronique cu Devon. Ea, fata unui modest brutar, s-a îndrăgostit nebuneşte de fiul unui mare om de afaceri. Iubirea lor a fost una interzisă, căci ambele familii refuzau să le permită să se întâlnească. Abia după doi ani de încercări, au reuşit într-un final să-şi facă părinţii să le înţeleagă dragostea. S-au căsătorit în toamna anului '87, iar după nouă luni avea să vină pe lume primul copil al familiei DuPont; un băieţel frumos, pe nume Dante. Deşi puteau apela la familiile lor pentru ajutor, cei doi nu au făcut-o, preferând să se descurce singuri. Credeau că iubirea lor este destul de puternică şi chiar a fost. La cinci ani după aceea, când calendarul indica 1 ianuarie, micuţa Bianca s-a născut, aducând bucurie pentru ambele familii, mai ales mamei ei, ce-şi dorea extrem de mult o fată. A crescut frumos, înconjurată de dragostea familiei ei, fără a ştii ce se întâmplă cu exactitate în jurul ei. Abia după câţiva ani avea să afle ce înseamnă greutăţile, iar asta la o vârstă fragedă.

Când a împlinit 10 ani, Devon a murit subit. Nimeni nu ştie cum şi de ce, căci trupul lui nu indica nimic de genul vreunei boli sau vreunui accident. Astrid a fost distrusă mintal, înebunind, astfel că Bianca a fost nevoită să plece împreună cu mama şi fratele ei New York. După câteva luni de la mutarea lor bruscă, fata a fost nevoită să înceapă să muncească, lucrând ca barmaniţă într-un club. Pentru un timp a intrat în depresie, din cauza morţii tatălui ei şi bolii mamei ei. A fost trimisă la un internat, pentru copiii cu probleme, sub motiv că pierderea părintelui său i-a provocat anumite probleme psihice. A ţinut pentru ea tot ce o deranja, iar când a împlinit 14 ani a reuşit să plece de acolo, înscriindu-se totodată la un liceu privat. Fratele ei a plecat, fără să-i spună ceva, iar ea a rămas singură cu o mătuşă şi mama, care era nebună. Aceasta din urmă, şi-a luat zilele la o lună după plecarea fiului ei, lăsând în urmă un bilet pe care scria "Tatăl vostru m-a chemat la el". Bianca a terminat anul şcolar în New York, deşi totul mergea extrem de prost, mai ales că mătuşa ei nu o mai suporta, iar în ziua când a împlinit 16 ani a plecat, lăsând în urmă totul. A început să studieze teatrul, iar între timp şi-a înfiinţat propria trupă, în care este solistă.

_________________
I have no regrets from loving YOU

HAPPINESS can be found even in the darkest of time, if you only REMEMBERS to turn on the LIGHT.
Back to top Go down
View user profile
Stefan de Nobili
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 48
Join date : 2012-08-01

PostSubject: Re: DUPONT, Bianca Julliette   Thu Aug 02, 2012 5:39 am

Acceptată!

_________________
You’re so beautiful I’m being charmed and I’m
Thinking of you tonight, I can’t sleep

You’re so wonderful I’m going crazy and I
Can’t control it anymore I’m feeling dizzy
Back to top Go down
View user profile
 
DUPONT, Bianca Julliette
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Show us your true face :: Aplicaţii :: Aplicaţii acceptate-
Jump to: