Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 You better don't follow me

Go down 
AuthorMessage
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: You better don't follow me   Thu Aug 02, 2012 3:08 pm

Nu venise pentru a se relaxa ,sa zica bine mersi cel cu care vorbise ca nu ii raspunse cum avea el obiceiul ,si nu ii inchise telefonul .Matinal mai era astazi ,se simtea atat de plictisit si costumul pe care il purta ,il facea sa strambe din nas ,nu vedea rostul unei veste care era descheiata ,in asa fel incat sa ii se vada abdomenul ,seful pardon sefa lui care se asemana cu un tip era atat de perversa incat nici nu el nu vroia sa stie ce este prin mintea ei bolnava ,dar asta era tacea si se supunea daca vroia sa isi continue viata .Ori isi va croi drum inapoi la casa parinteasca.
Era destul de racorso afara ,spera asa sa fie toata ziua ,nu ii facea placere sa se expuna la razele prea puternice ,oare de ce era om ?asta se intreba deseori ,chiar daca se mai gandea la acel pacat al sau ,desori vroia sa ii imbratiseze pana si cosmarul doar ca sa ii auda surasul.
Ganduri prea multe ganduri ,privi terasa ,deci avea sa serveasca afara ,si asa se plictisea acasa oricum cine trecea pe aici nimeni ,era atat de pustiu si soarele incepea sa ii loveasca cu duritate pielea.
Unele se opreau doar ca sa ii faca poze ,dar ce arata el cumva ca ii comvine sa fie admirat ,oarecum era inalt si arata bine din multe aspecte ,si putea sa se joace cu mintile femeilor ,dar dimineata detesta ,sa faca acet lucru ,era si obosit de noaptea trecuta.Se aseza pe un scaun ,oricum nu avea clienti ,si asa era mai mult dezbrcat decat imbracat. Se gandi la un momendat sa parasesca acest loc dar castiga bine si era pacat ,oricum se intelgea bine cu toti in afara de sfa lui cu care ave ao relatie bazata pe ura cu pasiune .
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Thu Aug 02, 2012 11:44 pm

 • Nana se ridică de pe nisip la câteva ore după ce ajunse acolo. Îşi trece mâna prin firele de păr blonde şi îl aranejază, enervată de faptul că se încâlcise uşor de la vântul care bătuse mai devereme în direcţia ei. Se întinde cu mâinile spre cer, mieunând ca o pisică. Nu îi stătea în caracter să facă aşa, însă de data asta, îi scăpase. Oftează, aplecându-se în faţă, luându-şi de pe nisipul încă fierbinte blocul de desen şi penarul. Le pune în geantă şi se ridică. Îşi scutură pantalonii scurţi de nisip şi păşeşte pe nisip, uitându-se în jur după o cafenea, de unde să îşi ia un suc sau ceva. Nu ştia cât este ceasul. Îşi uitase telefonul acasă, dar ştia că a sunat în prostie. Surâde dulce când vede o terasă aproape de ea şi o ia la pas în acea direcţie. Aproape că fugea în colo. Era goală, şi îi era frică să nu se fi închis. Nu avea chef să se ducă să caute un magazin. Cel puţin, nu acum.
  Îşi trece mâna prin firele de păr blonde, uitându-se în stânga şi în dreapta când ajunge la marginea drumului, asigurându-se că nu vine nicio maşină. Chicoteşte simţind o briză rece atungându-i pielea şi surâde, trecând strada. Se opreşte în dreptul unui tânăr, încercând să-şi facă cumva curaj să îl întrebe dacă era încă deschis. Nu ştia ce o apucase acum, să fie brusc timidă. Oftă, trecându-şi mâna prin breton, dându-şi-l din ochi.
Back to top Go down
View user profile
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Fri Aug 03, 2012 12:13 am

Era atat de plictisit ca nu avea ce face ,statea de mai bine de o ora tolanit pe scaun si isi dadea ochi peste cap ,ce mai meserie ,macar sa aiba cum sa faca ca timpul sa zboare ,ce plcuta era briza vantului ,se bucura din cand in cand de atata ,se ridica de pe scaun decizand totusi sa mai dea o tura si pe la ceilalati ,din neatentie se lovi intr-o fata ,observand ca era o clienta ,grozav daca acesta va incepe sa urle ,preci va pierde jumatate din salriu pentru luna asta plus tortura speciala de la sefa lui ,pe care nici nu o stia .
-Mnnno ai venit sa comanzi ceva ,este deschis oricum ,i-a loc nu i-a raspuns deloc grosolan ,si nici nu si-a dat aere cum are prostul obicei ,e un pas mare ,isi lipise palma peste obraz realizand cat este de prost ,si ramanad cu ochi lipiti de trupul fetei ,isi trase doua palmi peste fata ,precis fin crezut de ea un nebun.Cum sa nu isi faca aparitia domnisoare in costum de baie pe aici cand era plaja ,doar nu se astepta la niste maicute sa ii treaca pragul teresei .Prostia lui era inegalabila uneori ,bine ca nu se [use sa si danseze ,defapt cam asta facea cand se plictisea si deseori era prins intr-un moment jenanat.
Ohhh era si singura clienta pe aici ,isi trecu mana prin par ,dezlipindu-si intr-un final ochi de pe ea ,observand ca tipi care treceau pe aici deja isi intorceau privirile ,sati putin ,poate aparea si iubitul ei daca avea ,si el ce face o privea ca un pedofil care era gata sa sara pe cineva.Bine ca reusi sa faca ceva minunat si sa mute privire de la ea ,era frumosa ce ii drept ,isi duse degetul mare la buze si ofta ,murmurand cateva cuvinte He is not a superman, He must be mama boy luand o tava si un carnetel in mana pe care sa noteze ce avea sa comande tanra domnisoara.Doresti ceva parea tanara asa ca nu va vorbi formal cu ea .
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Fri Aug 03, 2012 12:28 am

 • Zâmbeşte când îi aude cuvintele şi îşi aşează geanta pe prima masă de lângă ea. Tot localul era gol, aşa că nu îşi făcea griji că ar fi luat masa cuiva. Surâde dulce către el, mulţumindu-i, aplecându-şi uşor capul. Roşeşte când îşi dă seama că tânărul se holba la ea, dar nu mişcă. Ar fi trebuit să se obişnuiască deja cu asta. Îi zâmbeşte, trecându-şi mâna prste firele de păr blonde, scuturându-şi capul când acesta se întoarce să ia un carneţel. Se aşează pe scaun, încercând din răsputeri să nu se apuce să îi înjure în toate limbile cunoscute pe cei care stăteau să o fluiere. Nu odată şi-a spus că trebuie neapărat îşi facă rost de un prieten. Şi-a trecut mâna prin firele de păr, zâmbind larg către tânăr când îl aude fredonând o melodie. Surâde dulce, ascultându-i întrebarea.
  Ăăă... Vreau un expresso. spune, aproape fără să gândească.
  De fapt, voia un suc. Dar ştia că îşi va termina sucul imediat şi va pleca, mereu făcea aşa. Cafeaua o termina incredibil de încet şi, deobicei, era urmată de o a doua. Se uită la el şi zâmbeşte larg, împingându-şi geanta puţin mai încolo, analizându-l scurt. Nu era ca ceilalţi. În sinea ei, oftă uşurată, trecându-şi mâna prin firele de păr.
Back to top Go down
View user profile
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Fri Aug 03, 2012 2:37 am

Zambise ,asta era ciudat ,nu il considera un pedofil si nu aruncase cu tot ce avea la indemana in el ,asta era bine ,incepuse ziua cu bine ,desigur mai pe la amiaza precis ii se va face somn si va ruga ,obliga defapt pe cineva sa ii tina tura ,caci asa era obisnuit .Parea a fi enervata de gestul acelr tipi ,ehh dar nu se baga el ,plus ca nu se cunosteau si nu avea chef sa spuna ca si cocheteaza la locul de munca ,scrise pe ao foiae ce acesta dori ,si se duse la bar de unde avea sa ia ceea ce ea dorise ,oricum era sinhura clienta ,desi deseori se intreba daca aveau asa de putini clienti cum de sefa lor avea de unde sa ii plteasca ciudat ,doar daca nu o facea ceva knky noaptea .
Aici este expresso-ul comadat asezand pe masa in fata ei bautura ,retragandu-se subtil asezandu-se la o masa un pic mai departata de a sa ,daca mai dorea ceva era aici putea sa strige ,doar nu ii manca pisica limba Touch me ,come on ,my body need's a hero era atat de plictisit ca nu avea habar nici ce scotea pe gura ,isi trecu limba peste buze ,prinvand paharul cu suc pe care il avea in fata ,ciudat nici nu se atinse de ea.
Chiar nu era persoana care iubea caldura ,vroia sa isi dea vesta aia jos ,dar poate ca nu era tocmai indicat ,dar asa va atrge cliente ,mai bine nu era stresant sa auda multe voci feminie care se miorlaie pe langa el.
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Fri Aug 03, 2012 3:00 am

 • Surâde dulce către el când îi aduce cafeaua şi îl urmăreşte cu privirea până când se aşează la câteva mese distanţă de ea. Îi zâmbeşte, apoi îş coboară privirea la geantă. Scoate de acolo blocul de desen şi un creion, primul care i-a picat ân mână şi se apucă să îl facă un portret. Nu ştia ce o apucase, însă îi plăceau trăsăturile lui. Îşi petrece bretonul după ureche, luând o gură sin lichidul cafeniu, strâmbându-se din cauza gustului amar. Surâde, batjocoritor, la adresa ei, şi îşi pune tot laptele în cafea. Deobicei, nu îi plăcea să o bea aşa, însă acum era o excepţie. Se lasă pe spate şi tresare când simte metalul rece pe spate. Râde de ea şi revine la desenul ei, trecându-şi mâna prin firele de păr. Îşi ridică din nou privirea spre el, ca şi cum nu s-ar putea abţine. Îi zâmbeşte, trecându-şi mai îniante limba peste buze.
  Mai face câteva linii, ca să nu spună că s-a apucat degeaba de desen. Se uită la hârtia din faţa ei dezamăgită, pentru că nu ştia de ce se apucase de desenat. Îşi închide ochii, începând să fredoneze prima melodie care îi trecuse prin minte, fără să îi pese foarte tare de ce se întâmplă în jurul ei.
Back to top Go down
View user profile
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Fri Aug 03, 2012 5:33 am

Obositoare era ziua de munca ,defapt plictisitoare ,vazu ca acesta isi muta privirea spre el ,hmm parea a fi atrasa de el ,neah era doar imaginatia lui ,isi intinse minile ,ridicandu-se de pe scaun subtil ,facandu-si cale printre mese ,nevand ce face ,o9bserva ca acesta ,incepuse sa deseneze ,se duse spre ea ,si se aseza in spatele ei ,prefra doar sa priveasca decat sa vorbeasca ,vorbele pareau a nu isi aveau rost in acest moment.Privea trasturile ei ,arata a fi genul de fata delicata care avea un aer aristocrat .Poate ca era si acea fata care era mereu in centru atentiei ,dar din priviri nu avea ce sa comenteze .Respira andanc ,ahh acum isi gasi si acele domnsioare sa apara pe aici cand facea si el ceva ,in afara de a respira si a comenta intr-una colegilor de munca .Se ridica ,facandu-i cu ochiul acesteia ,si mergand spre cele car sosisera ,pentru a le lua comanda ,obositor era cand aparea cineva ,bine ca nu a aparut si copii pe aici ,ii adora mai ales cand le auzea glazu pitigaiat si vroia sa doarma.Nu comenta prea multe ,caci in mintea lui avea pregatit un plan pentru acei monstruleti scandalagi .Nu detesat copii ,nu ii placea de aceia care urlau mereu.Ciudat nu putea sa isi i-a privirea de la acesta ,hmm parfumul ei parea a-l urmarea ,dar avea sa ignore acest sentiment.
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Fri Aug 03, 2012 5:58 am

 • Nana roşise uşor când observă că tânărul o surprinsese uitându-se la el. Reveni la desenul ei, prefăcându-se că este cu adevărat important ceea ce făcea ea acolo. De fapt, încerca să se ferească din a se uita la el. Îşi trece mâna prin firele de păr blonde, urmărindu-l cu privirea cum se îndreaptă spre un grup de fete care tocmai venise. Se gândi, în sinea ei, că spera la nimic. Probabil că era doar o altă fată pe care o vedea o singură dată, din greşeală. Mai ia o gură din lichidul amar şi zâmbeşte, nu era la fel de amar ca şi înainte.
  Îşi spune mâna pe masă şi îşi sprijină chipul în palmă, urmărindu-l cu privirea, încercând să ignore faptul că simţea cum se roşeşte. Îşi trece mâna prin firele de păr blonde şi se joacă cu linguriţa prin cafea, neştiind ce să facă. Probabil că va plăti şi va pleca, nu avea şanse să concureze cu ele. Se mai uită la el odată şi surâde dulce, zâmbetul ei fiind unul sincer. Îşi închide ochii două clipe, fredonând ceva.
  But I set fire, to the rain... murmură ea, fără să îşi dea seama de ce se întâmplă cu lumea din jurul ei.
Back to top Go down
View user profile
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Sun Aug 05, 2012 3:48 pm

Privi mirat spre tanara care murmura niste versuri ,printre buzele sale rozali ,nu stia daca mai vroia ceva sau era doar modul de a-i atrange atentia ,terminase cu comanda ,mergand spre acesta Nu stiu daca te simti bine ,sau s-a intamplat ceva punandu-i mana pe frunte ,trebuia sa se asigure ca nu avea ceva ,prea multa caldura ,putea sa afecteze ,insolatii arzaturi cine mai stie ce .O lua pe sus ,in brate si o duse la cativa pasi distanta de acesta teresa ,era o casa ,mai excat ,acesta era casa unde se odhineau angajati ,care oboseau prea repede .stia ca oricum va da de bucluc ,cu sefa sa ,deci nu se chinuia sa se mai scoata din mizeria in care era bagat .Caci oricum era o femeie geloasa.O aseza pe un fotoliu ,trecandu-si mana prin suvitele de par ,apoi ducand-o pe frunte ,clatinand capul usor in jos ,privind-o suspect pe tanra ,acum va intra in dubi .Ori o fi ametita din dragoste ,ori soarele era devina .Daca ai de gand sa strigi sau sa imi spui in fata ca sunt un rapitor, violator sau cine stie ce obsedat ,fa-o acum doar sa nu dea ,nu vroia sa isi imprime palma peste fata lui ,si sa ii dea o nota de culoare pieli sale palide ,era multumit numai cu jignirile ,aplecandu-se langa acesta.Analizandu-i din scurt chipul ,hmm parea a se asemna cu o papusa ,dar cine stie ,era doar imaginatia lui ,intr-o zi precis va ajunge la nebuni ,avea un obicei prost sa studieze persoanele pe care le gasea el cu adevarat atractive.
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Sun Aug 05, 2012 11:31 pm

 • Îşi ridică privirea către el, ascultându-i cuvintele. Nu îneţelgea ce voia să spună. Se uită în ochii lui căprui şi zâmbeşte uşor. Simte cum e luată pe sus şi chicoteşte, prinzându-şi din timp geanta şi blocul de desen. Îşi pune o mână pe după gâtul lui, zâmbind larg, dar balansându-şi picioarele puţin în faţă şi în spate. Nu avea nimic, se simţea foarte bine. Îşi închid ochii, oftând, uitându-se la încăperea în care o aduse. Îşi trece mâna prin firele de păr blonde, aşezâdu-se mai bine pe fotoliu, privindu-l cu atenţie.
  Nu am de ce... făcu ea plină de resmnare.
  Nu avea ce să îi spună. De fapt, tot ce făcuse tânărul era să se asigure că este bine. Îi zâmbeşte larg, privindu-l cum îşi apropie chipul de al ei. Roşeşte, observând felul în care acesta o examina atât de îndeaproape. Dar nu era aşa de sigură că o deranjează. Îi plăcea, şi nu îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Însă el nu părea unul dintre acei nesimţiţi care o scot pe ea din sărite, aşa că îl va lăsa în pace. Continuă să zâmbească, deşi simţea cum roşeşte din ce în ce mai tare cu fiecare clipă în care el se uita la ea.
Back to top Go down
View user profile
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Mon Aug 06, 2012 3:36 am

Nu avea de ce asta era bine ,zambi in sinea lui multumit ,dar nu si la suprafata ,trebuia sa se rentoarca la ceea ce facea el ,nici macar nu era pauza ,si se puse sa plece de la locul de munca ,de parca i-ar pasa lui .Se ridica de langa acesta ,aranjandu-si cureau de la pantaloni ,ce ide prosta ,numai el putea sa se imbrace asa ,era evident .Rosea ,deci parea a fi grav ,poate avea orice problema .Nu stai poate alta era problema cu acesta tanra ,ranji scurt ,aplecanduse la nivelul ei ,apasandu-si fin degeteul aratator in obrazul ei ,care era deja prinse o culoare rosiatica .De cine iti place ,ti-a atras cineva atentia intr-un mod specialApropindu-se de urechea acesteia ,venind mai aproape cu buzele de urechea acestia ,muscand-o cu blandete de locbul urechi ,dupa acea retragandu-se si dand sa plece .Era chiar un nesimtit ,dar ii observa acetia ati8tudinea.Sper sa ne mai intalniminainte de a iesi pe usa facandu-i cu ochiul ,apoi parasind incaperea.Cat de misogin putea sa fie ,oricum nu mai aveau sa se intalneasca ,arata mai degraba genul de fata care imediat ar da bir cu fugiti.Deci stia ca orice ar fi nu o mai intalneste ,si da nu regreta ce a facut.Ajungand spre locul de unde plecase ,fredonand niste versuri ale unei melodii.
Girl you're moving way too slow...
So follow me down ,Which way? Down, dow
I'll show you around
There's a place we gotta go...
Follow me, follow me down ,nu i pasa ca lumea se va uita la el ,si nici ca babutele care se credeau fumoase ii vor face dedicati ,prefera sa ignore tot ceea ce se intampla in jurul sau .Doar clatinandu capul in stanga si in dreapta ,lin,pe versurile melodie pe care o canta.
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Mon Aug 06, 2012 5:37 am

 • Îl priveşte cum se ridică în picioare şi în sinea ei oftă uşurată. Dar, era, în continuare, extrem de roşie în obraji. Nu îi plăcea asta. Deabia dacă îl ştia de câteva zeci de minute, nu avea cum să îi placă deja. Îşi strânse pumnii, privindu-l cum se apleacă. Îi simte degetul pe obraz şi nu se poate abţine. Schiţează un zâmbet dulce către el, ascultându-i întrebarea.
  Nu... Ştiu. şopteşte, uitându-se la el cu coada ochiului.
  Simte cum o muşcă de locul urechii şi îşi strânse şi mai tare, roşind puternic. Îi aude cuvintele şi dă din cap, într-un fel automatic. Se uită la el cum pleacă şi oftează. Îşi pune mâna pe obraji, simţind câte de fierbinţi erau aceştia. Se ridică, ducându-se spre baie. Se uită în oglindă la ea şi oftează dezamăgită.
  Nana, ai fi spus că eşti mai tare de atât. îşi spune, uitându-se în propria ei reflexie.
  Hotărî, brusc, că se va duce acolo şi se va uita la el. Se va duce acolo în fiecare zi. Nu ştia ce o apucase, însă va face asta. Îşi trece mâna prin firele de păr blonde, ducându-se înapoi în camera în care tânărul o lăsase mai devreme. Îşi pune blocul de desen în geantă, şi iese afară. Nu ştia cum ar fi încuiat uşa. Îşi muşcă buza, trecându-şi mâna peste breteaua sutienului de la costumul de baie, aranjând-o puţin. Trage aer în piept şi o ia spre cafenea, uitându-se tot timpul după el. Nici măcar nu ştia cum îl cheamă. Se încruntă, uitându-se printre chelneri după el.
Back to top Go down
View user profile
Daniel Tsui
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Wed Aug 08, 2012 2:29 am

Deci alese sa nu fuga ,dar poate ca gresise ,tanara nu prea avea habr cu cine are de a aface ,dar ei bine va juca si el un joc ,doar pentru ai testa nervi sa vada cat rezista cu el .Usor trecu pe langa mese prefacandu-se ca nu o cunoaste pe acesta ,doar zambindu-i bland si intreband-o pe un ton serios Va pot lua comandaprivirea lui find fixata spre ea ,in timp ce doua domnsioare isi mai facuse aparitia ,o lasa pe acesta singura mergand sa le ia comanda.Suna iporcit ceea ce facea el ,dar daca nu se insela ,acesta era iferita de toate acele marionete fara creier de care dadea la tot pasul ,insa daca va renunta usor este la fel ca si ele .Privi chelneri care roiau in jrul acesteia ,facandu-le semn sa vina spre el ,dandu-le de inteles ca nu ar vrea sa mai dea pe acolo ,dar daca tot se va chinui sa faca ceva bine ,atunci o facea pana la capat ,si nu avea nevoie de pioni inutili .
Isi arnja acea vesta pe el din nou ,facandu-si vant ,nu era adeptul caldurilor ,sau daca era asa prefra sa fie undeva la plaja ,si mai bine zis cu cineva ,ca de unul singur putea doar sa isi omoare vremea pe acolo plictisindu-se si mai mult ,oricum asta facea in acest moment ,daca fata se va prinde ca este un joc murdar de al sau precis ,ii va trosni o plama .Ultima pe care o crezuse diferita ,tocmai asta facuse ,si sincer sa fie avuse o palam foarte grea ,dar nu era nimci el statu linistit ,find absorbit in bautura lui ,dandu=i de inteles ca este mai presus decat ea .
Back to top Go down
View user profile
Nana R. von Black
Human
Human
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: You better don't follow me   Wed Aug 08, 2012 3:17 am

 • Se uită la el. Nu îi spusese nimic, deci voia să se joace. Surâde dulce, uitându-se în ochii lui căprui, oarecum fascinată de frumuseţea lor. Roşii, fără să îşi dea seama de asta. Îşi pune mâna prin şuviţele blonde de păr.
  De- ... începuse ea, însă acesta plecă, aşa că ea reuşi doar să pufnească.
  Însă nu se va lăsa. Îi va juca acest joc cât de mult vrea el, pentru că ea asta făcea. Era actriţă. Se uită la tânăr cu colţul ochiului fără să observe că era falncată din toate părţile de alţi chelneri. Le zâmbeşte, spunându-le că nu vrea nimic. Surâde uşor observând cum aceştia se înpărşile la un singur gest al şatenului. Era doar un joc pentru el. Probabil că şi pentru ea era tot un joc. Îi plăcea să se joace. În adâncul ei, era numai un copil. Îşi scoate din geantă ipod-ul şi îl porneşte, având apoi grijă să scoată blocul mic de desen şi câteva creioane. Plictisindu-se, şi ştiind că el va face următoarea mişcare exact atunci când vrea, se apucă să schiţeze pe pagină câteva dintre trăsăturile lui, formând un portret. Zâmbeşte, distrată, jucându-se cu vârful creionului peste buzele sale, apoi urcând către ochi. Nu ştia ce este în capul ei. Continuă să zâmbească ignorând majoritatea mişcărilor din jurul ei, fiind atentă doar la ale lui, fredonând începutul unei melodii pe care acum şi-o amintise.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: You better don't follow me   

Back to top Go down
 
You better don't follow me
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» THE DIRECTION I MUST FOLLOW....(PLEASE REPLY)
» Tasha Starr's Skills (Done)
» High PR Do Follow Forums

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Înafara orașului :: Plaja-
Jump to: