Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 I can't act the bad girl for you

Go down 
AuthorMessage
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 1:24 am

  Sam se uită la ceas şi sări din pat. Era pe punctul de a întârzia. Se duce cu paşii mari la dulap, de unde scoate un maiou şi o pereche de pantaloni scurţi. Se îmbracă rapid, apoi îşi piaptănă părul şaten. Fără să se gândească, se aşeză în faţa oglinzii, machiându-se rapid. Îşi trece mâna prin breton, uitându-se la reflexia ei în oglindă mulţumită. Surâde dulce, apoi se încalţă cu nişte botine cu toc înalt. Îşi pune în buzunar telefonul, cheile şi portofelul, luându-şi iPod-ul în mână. Se hotărî, în cele din urmă, să asculte radio, şi coborî scările.
  Opri un taxi când ajunge jos. Se urcă în maşină, cerându-i să o ducă la o cofetărie. Se uită la ceas şi răsuflă uşurată. Dacă taximetristul se grăbea, avea timp suficient să ajungă la timp. Dacă nu, întârzia, şi nu avea nicio scuză. Se lenevise prea tare în ultimul timp. Ar trebui să revină la un program plin, să nu aibă timp de stat deloc. Oftă, trecându-şi mâna prin păr, aranjându-l în reflexia geamului fumuriu. Priveşte cum maşina se opreşte şi îi mulţumeşte celui care a condus, plătind rapid. Nu avea chef să se complice cu nimicuri. Coboară din maşină, ignorând faptul că nu îşi primise restul. Avea suficienţi bani. Zâmbeşte către unul dintre colegii ei, neavând chef să se implice în conversaţii cu ei. Se opri în mijlocul trotuarului, scanând zona după el.
  Oh, haideee. Unde eşti David? se întrebă singură, căutându-l în continuare din priviri.
  Se gândi, oarecum ironică, la faptul că era posibil ca el să fi uitat de această întâlnire. Ar trebui să-l sune. Îşi scoate telefonul din buzunar, se uită la ceas, apoi oftează, gândindu-se că îl va mai lăsa câteva clipe să întârzâie. Doar puţin.

  outfit.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 2:24 am

 • Îi aruncă pachețelul plin cu praf alb în față și îl privi cu răceală.
  -E ultima dată când îți dau fără să am banii. Data viitoare nu ai decât să mergi la altcineva, spuse hotărât și îi întoarse spatele, ieșind din bloc. Urcă în mașină, nu înainte de aș privi telefonul. Nu voia cu niciun preț să întârzie, dar se părea că va reuși performanța asta. Oftă, înjurându-l cât de poate de bine pe Jace pentru că îl făcuse tocmai astăzi să vină până acolo. Porni motorul și demară în viteză, nepăsând de norul de praf pe care-l lăsă în urma lui. Odată ce părăsi periferia, străzile deveniră mai aglomerate, iar opririle mai dese. Trase aer în piept și acceleră când semaforul se făcu verde, mulțumind în gând că mai avea doar două străzi până la cofetărie. Acceleră, iar în scurt timp intră pe strada cu pricina. O văzu așteptând în fața intrării și trase aer în piept. Parcă și sări din mașină, grăbindu-se spre ea. Zâmbi, apoi îi curpinse talia cu brațele, trăgând-o spre el.
  -Da am întârziat. Și da, știu că am promis că nu se mai întâmplă. Dar a intervenit ceva și am crezut că termin rapid, murmură cu buzele aproape de urechea ei, apoi o sărută scurt pe obraz. O lipi mai mult de el, zâmbind mulțumit.

  -outfit

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 2:35 am

 • Oftă dezamăgită. De unde ştiuse că nu va ajunge la timp? De ce îi era frică de faptul că ea va întârzia? Lovi o piatră cu vârful papucului, uitându-se din nou în jur, sperând să îl vadă undeva. Dar era de negăsit. Murmură o înjurătură, fără să vrea, lăsându-şi capul pe spate. Se uită la ceas, fiind pe punctul de a pleca. Totuşi, nu putea să plece. Nici nu putea concepe că ar pleca de aici fără să îl vadă. Îşi trece mâna prin păr, refuzând să creadă că el uitase. Se uită în stânga, simţind brusc două mâini în jurul taliei. Îşi pune degetele pe mâinile sale, şi oftă uşurată, dându-şi seama că era el. Nici nu îi mai înţelegea cuvintele. Se lipeşte de el, întorcându-se în braţele sale.
  Se întoarce pe călcâie, luându-l în braţe şi lipindu-se de el, ascunzându-şi capul în peiptul lui, fără să se gândească la faptul că el nu ar fi venit deloc. Nici nu îi mai păsa de altceva, de faptul că întârziase sau că îşi cerea scuze. Îi adulmecă mirosul şi oftează satisfăcută, ridicându-şi privirea şi oprind-o în ochii lui căprui. Se ridică pe vârfuri şi îl sărută în colţul gurii, retrăgându-se repede. Trebuia să fie supărată pe el.
  Pentru asta, îmi faci cinste. spune, dezlipindu-se de el, şi luând-o la pas către cofetărie, zâmbind satisfăcută când tocurile ei loveau pavajul
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 3:03 am

 • Își pune palmele pe spatele ei, ținând-o strâns lângă el, fără a avea de gând să-i dea drumul prea repede. Îi fusese pur și simplu, al dracului de dor de ea. Și când se gândea că nu o văzuse de vreo două zile, dar vorbise cu ea, îi venea să râdă. Drew i-ar fi spus că e dependent. El spunea că ținea prea mult la ea, ca să o poată îndepărta. Zâmbește dulce și o privește în ochi, lăsând-o să îl sărute. Strâmbă din nas când se depărteazăși se trage din brațele lui, simțind dintr-odată ca un gol imens. Nu-i plăcea.
  -Ia stai tu pe loc, domnișoară, zise și se roti pe călcâie, apoi se întinse, prinzând-o de mână. O trase cu putere, având însă grijă să nu-i rupă mâna sau să-i provoace durere și când o văzu căzând pe spate, o prinse în brațele lui, continuând să o țină aplecată. O privi în ochi.
  -De ce crezi tu că te las să pleci așa repede? întrebă afișând un zâmbet șarmant, înainte să se aplece și să o sărute apăsat.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 3:25 am

 • Zâmbeşte când îl vede că se încruntă când rupe sărutul atât de repede. Îl deranja. Mereu. Face doi paşi pentru a se simţii trasă de el înapoi. Se învârte şi cade în braţele sale, lăsându-se pe spate. Îşi pune o mână pe spatele lui şi una pe piept, în dreptul inimii sale, simţind cum aceasta bate. Zâmbeşte, simţind o durere plăcută din cauza răcelii pe care o emana mereu. Îi ascultă în trebarea şi rânjeşte.
  N-am ni-... începe ea, însă îi simte buzele apăsate peste ale ei.
  Zâmbeşte, punându-şi mâna pe după ceafa lui, trăgându-l mai aproape de ea, ridicându-se încet şi greoi din cauză că nu voia să rupă sărutul. Se ridică pe vârfuri, deşi nu făcu mare chestia cu asta, pentru că oricum era mult mai scundă decât el. Se încruntă, simţind cum rămâne fără aer. Ruper sărutul, trecându-şi limba peste buzele lui reci, chicotind din cauza plăcerii oferite.
  Tot îmi faci cinste. spune ea, împletindu-şi degetele ei micuţe cu ale lui.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 8:34 am

 • Rânjește extrem de mulțumit când vede că începe să spună ceva, dar nu mai apucă din cauza buzelor lui ce se lipesc de ale ei. Îi strânge mai bine talia, totuși cu grijă să nu îi provoace durere și o trage mai aproape de el, ridicând-o ușor, ușor când aceasta începu să se miște. Își pune o mână pe ceafa ei când se ridică pe vârfuri, fără prea mult succes de a ajunge mai la înălțimea lui, fiind cu mult mai scundă decât el și surâde blând.
  -Oh nici nu se pune problema de asta. De câte ori ți-ai plătit tu comanda de când ieșim, hă? întreabă și îi strânge cu grijă degetele cu ale lui, știind că la o mișcare mai bruscă i le-ar fi putut rupe. Și nu pentru că era el vampir, ci pentru că ea era mult prea fragilă. Uneori îi era teamă că se va sparge. Trase aer în piept, simțind nevoia să fumeze ceva, dar își înfrână dorința, lăsându-și în schimb, privirea spre ea. Zâmbi larg, și o mai sărută odată.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 8:47 am

 • Rânjeşte când se simte ridicată de el şi îşi strânge mâinile mai bine pe după gâtul lui pentur a-şi menţine echilibrul. Ştia că nu avea cum să cadă de acolo, el nu i-ar fi dat drumul niciodată. Îi era frică să îi facă orice, pentru că era aşa cum era. Îşi trece limba peste buzele lui, rupând sărutul, respirând rapid pentru a-şi căpăta din nou suflul. Îşi împleteşte degetele cu ale sale şi o ia la pas către cofetărie, ascultându-i cuvintele. Se opreşte, uitându-se urât la el. Era ca şi cum acele cuvinte, deşi adevărate, ar fi rănit-o profund. Se uită la el încruntată. Ar fi vrut să îşi smuncească mâna dintr-a lui şi să plece pufnind, însă nu putea. El ar fi urmărit-o. Cumva, reuşea să fie mereu acolo să o salveze din orice belea.
  O să mă gândesc şi-ţi transmit. spune ea, pe un ton urâcios, scoţându-i limba, apoi îşi deschide uşa, trăgându-l pe David după ea.
  Îşi închide ochii, oftând mulţumită că era însfârşit acolo. Îi plăcea mirosul puternic de zahăr şi dulciuri. Îşi deschide ochii cafenii uitându-se în toate direcţiile după o masă liberă. Obervă una lângă geam, cu două locuri. O ia în acea direcţie, forţându-l să vină cu ea.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 9:01 am

 • O vede cum se enervează, și oricât încearcă să nu râdă, nu reușește. Se apleacă spre ea, și când buzele aproape li se ating, David își lasă chipul spre urecheaei.
  -Dacă vrei, te las să mă bați. De asemenea, o să mă prefac puțin că doare, doar ca să fi tu mulțumită, îi șoptește printre râsete, apoi îi mușcă lobul urechii ușor, știind că asta o va enerva și mai tare. Într-un fel, îi plăcea să o enerveze. Era de-a dreptul adorabilă când se înfuria. Putea spune că o parte din existența lui în acele clipe, era doar pentru a trăi și a scoate-o pe ea din sărite. Râde mai tare, când îi aude cuvintele.
  -Desigur, liebe. Folosește cât timp ai nevoie. Nu voi îmbătrâni, te asigur, rostește amuzat și o urmează, mușcându-și buzele ca să nu mai râdă. Intră după tânără și privește în jur, căutând ca și ea o masă. Și totuși ea pare mai rapid, așa că în timp ce meargeau, șatenul se aplecă puțin spre urechea ei.
  -Ich liebe dich, șoptește cât pentru ea, apoi se îndreptă de spate și își continuă mersul.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 10:06 am

 • Mârâi enervată când îl aude. Voia să dea în el aşa de tare încât să îl doară cu adevărat. Dar ştia că asta nu se va întâmpla niciodată. Îşi trece mâna prin firele de păr şatene, ignorând tot ce are de spus. Loveşte, fără să vrea pragul uşii şi îi scapă o serie de înjurături aşa cum nu a mai auzit nimeni. Era numai vina lui. Oftează, trecându-şi mâna prin firele de păr şatene, aranjându-şi apoi bluza şi pantalonii, fără să se uite la el. O ia spre masă, ignorând felul în care se uitau ceilalşi la ei. Arătau de parcă nu au mai văzut niciodată doi oameni. Se opreşte brusc când îi aude cuvintele, făcându-l să se lovească de ea. Chicoteşte, simţind în acele câteva clipe răceala corpului său în contrast cu felul în care ea era caldă. Se întoarce pe călcâie şi se uită în ochii lui.
  Niciodată, spune ea, extrem de brutal, dar niciodată să nu-mi spui asta după ce m-ai supărat aşa. adăugă după câteva clipe, simţind cum inima ei bătea de să îi sară din piept şi nu mai avea răbdare nici măcar să respire. Se uită la el, încercând să pară cât mai enervată, deşi îi trecuse tot.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 10:19 am

 • Îl bufnește râsul și mai tare când o vede împiedicându-se. Își astupă gura, potolindu-se, dar totul reîncepe, imediat cum ea începe să înjure. Clipe cu adevărat de neprețuit. Se uită la toți acei oameni ce îi privesc de parcă ar fi fost de pe altă planetă și mârâie, arătându-și colții. Privirea dispar, iar ei devin invizibili pentru restul încăperii. După ce-i spune acele cuvinte, aceasta seoprește, iar el, se lovește de ea, inevitabil. Îi înconjoară talia, de frică să nu cadă dar îi dă drumul când vede că e bine și chicotește. Râde și el, apoi o privește în ochi, ascultând-o cu atenție. Rânjește, știind că nu poate fi supărată pe el. Era, practic, imposibil.
  -Ascultă aici, pitico, zice pe un ton amenințător și o prinde de umeri, chipul lui părând grav. O sperie,vede astaîn ochii ei. Imediat însă, chipul îi devine blând, iar David îi zâmbește dulce, doar pentru ea.
  -Îți voi spune că te iubesc, indiferent că vei fi supărată, fericită, plictisită sau sictirită de mine. Pentru că asta simt. Pricepi, liebe? întrebă cu dulceața în glas, apoi se apleacă spre ea și o sărută apăsat, dar blând.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Fri Aug 03, 2012 11:02 am

 • Îi simte mâinile prinzându-i umerii, nu o durea, dar totşi icnise. Nu ştia de ce. Se uită în privirea lui gravă şi roşi, punându-şi mâinile pe omoplaţii săi, simţind cum se sperie din ce în ce mai tare. Nu-i spusese de o mie de ani "pitico", cu atât mai puţin cu faţa asta atât de serioasă. Îşi trece mâna prin păr, învârtind o şuviţă pe deget, fără să se uite la el câteva clipe. Îşi ridică privirea precum un copil certat şi când îi vede cu acea blândeţe în ochi îşi strânge pumnii şi îl loveşte de câteva ori pentru a-i auzi cuvintele. Îşi lipeşte buzele de ale sale şi îi strânge tricoul în mână, mototolindu-l acolo, ascunzându-se în braţele sale pentru câteva clipe. acum se simţea de neatins. Ştia că David ar fi făcut orice ca ea să fie în siguranţă. Rupe sărutul, simţindu-se enervată de privirile scurte care le erau aruncate către ei. Îi arată un zâmbet dulce şi îşi reia drumul către masă, înpletindu-şi degetele cu ale sale, murmurând fericită că era cu el.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Sat Aug 04, 2012 12:22 am

 • Chicotește slab când o vede că roșește și începe să se joace cu o șuviță din părul lung și șaten. Zâmbește și o trage mai aproape de el, fără a rupe sărutul, știind la fel de bine ca ea, că niciodată nu va lăsa pe cineva săo rănească. Ar fi fost în stare să ucidă pe oricine i-ar fi făcut un rău cât de mic. Rupe sărutul când ea nu mai poate respira, apoi o urmează la masă. Se așeazăîn fața ei și zâmbește dulce, prinzându-i mâna în a lui.
  -Comandă ce vrei, zice și apoi cheamă chelnerul ce le aduce două meniuri. Răsfoiește doar de formă, căci nu avea poftă de nimic altceva,decât un suc.
  -Pentru mine doar o cola, zice calm și își ciufulește mai rău părul, apoi o privește zâmbind.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Sat Aug 04, 2012 1:06 am

 • Îi ascultă întrebarea şi zâmbeşte, uitându-se prin meniu la părjituri. Se hotărî, în cele din urmă, să îşi ia un tort cu ciocolată. Se uită la el, aşteptând ca unul dintre chelneri să vină să le ia comnada. Ştia că David nu-şi va lua nimic, ca deobicei, pentru că el nu avea nevoie. Câteodată, când făcea cumpărături numai pentru ea, se gândea că e o mâncăcioasă. Dar îi trecea repede.
  Un tort de ciocolată şi o limonadă cu miere. spune ea, cu un zâmbet fals pe buze, dar imposibil de diferenţiat de cel adevărat.
  Îşi întoarce privirea către Xavier şi afişează un zâmbet uşor, trecându-şi mâna prin breton şi dându-şi-l din ochi cu o mişcare scurtă din încheietură, trecându-l pe după ureche.
  Nu-ţi dau din tortul meu. spune ca un copil mic, ştiind că aşa el va pufni în râs. Ştia că el nu are nevoie de nimic altceva înafară de sânge, şi că ar putea bine mersi să trăiască mult şi bine şi fără el. Oftează, trecându-şi limba peste buze încet, neştiind ce să facă cu el.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Sat Aug 04, 2012 7:30 am

 • O priveşte cu drag. Era practic imposibil să fie astfel, la cât de mult ţinea la ea. Şi totuşi ştia că la un momentdat, va trebui să plece. Nu prindea rădăcini prea mult timp într-un loc, căci se obişnuise din anii în care lumea habar nu avea de vampiri, şi concepţiile învechite, cum că ar fi copiii Diavolului, le umpleau minţile.
  -Unde intră atât? întrebă chicotind şi îi dădu voie chelnerului să plece, după ce acesta îi adusese cola cerută. Luă o gură, mai mult din plictiseală, căci nu simţea nevoia să bea, ori ca trupul lui să asimileze zahăr. El era mort, cu toate protestele altor semeni de-ai lui, ce încercau să convingă lumea de altceva.
  -Nici nu voiam. Dar să ştii, nu trebuie să-mi dai tu, pentru a lua. Mă descurc extrem de bine şi singur, rânji, apoi râse, privindu-i chipul adorabil de copilăros. Câteodată se gândea cine ar fi nebun să dorească să transforme o fiinţă atât de fragilă. Nu putea concepe faptul că ea ar deveni la fel ca el. Trase aer în piept şi îşi aprinse o ţigare.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Sat Aug 04, 2012 8:11 am

 • Îi aude întrebarea şi îi scoate limba, încruntându-se către el copilăreşte, ştiind că asta îl va face să zâmbească. Mereu făcea asta. Îşi trece limba peste buze, ofticându-se că ei nu îi aduse nimic. Dar zâmbeşte când îl vede venind şi cu prăjitura şi limonada şi îşi dă părul din ochi cu o mişcare a capului.
  Nu ştiu, îi fac loc. spune ea, zâmbind către el, trecându-şi limba peste buze, uitându-se la el.
  Ia o gură din lichid şi se strâmbă că e acru. Îşi ia ambalajul de miere şi îl goleşte înăuntru, începând să învârtă lichidul uitându-se din când în când la David. Îi aude remarca şi zâmbeşte.
  Ştiu că te descurci şi singur. Tu eşti mare şi tare, nu ca mine. spune ea pe un ton copilăros, luând încă o gură din suc, zâmbind satisăcută din cauza gustului dulce amăriu. Îşi trece limba peste buze, uitându-se la el şi zâmbeşte gândindu-se de cât timp arată el aşa.
Back to top Go down
View user profile
David Xavier Spench
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-08-02
Age : 25

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Sat Aug 04, 2012 10:00 am

 • Zâmbește urmărindu-i chipul dulce. Își lasă o clipă capul într-o parte, apoi și-l ridică și mai trage un fum din țigare, luând o gură din paharul de cola. Îi analizează mișcările ce lui i se păreau atât de lente, și surâde în sinea lui. Nu s-ar fi descurcat nici cinci minute de ar fi trebuit să se miște ca ei. Se desrcurca extrem de bine cu mișcările lui rapide, și îi era bine așa.
  -Tu ești perfectă așa, mică și adorabilă cum ești, liebe. Dacă ai fi mare și tare, care ar mai fi locul meu lângă tine? întrebă cu dulceață în glas și într-o clipă fu lângă el. Se aplecă ușor deasupra-i și o sărută, furându-i dulceața de pe buze. Zâmbi, întorcându-se la locul lui și o privi în ochi.

_________________

You ma lay lay lay lay lady
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Samantha Cooperfield
Human
Human
avatar

Posts : 29
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   Sun Aug 05, 2012 1:18 am

 • Îşi trece mâna prin părul ei şaten, ascultându-i cuvintele. Nu ştia. În ultimul timp, tot ce făcea era sau să se gândească la el. Nu îşi imagina o zi din viaţa ei în care să nu dtea cu el măcar două minute. Îşi închide ochii o clipă, apoi îi deschide, simţindu-i buzele reci peste ale ei. Se cutremură uşor, din cauza unui fior plăcut.
  Îşi trece mâna prin părul lui, încruntându-se când acesta se retrage din sărut. Se uită la el cum se întoarce la locul lui şi îi zâmbeşte uşor, revenind la tortul ei, jucându-se cu furculiţa prin blatul prea însiropat. Îl termină, în cele din urmă şi îşi ridică privirea spre David care continua să fumeze şi să se uite la ea insistent. Se obişnuie cu asta, însă i se părea că cei din jur îi luau de ciudaţi.
  Probabil că şi ei i s-ar fi părut la fel dacă nu ar fi fost ea cea în cauză. Acum câteva luni, i se părea ciudat şi să te îndrăgosteşti de un vampir. Nu aveai cum să te îndrăgostşti de un "monstru care se hrăneşte cu sânge". Însă David nu era aşa.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: I can't act the bad girl for you   

Back to top Go down
 
I can't act the bad girl for you
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» A Farm Girl With Big Dreams. (Needing a boy)
» Famous Boy plus Ordinary Girl equals... love? (O p e n)
» M.A.G.I.C: A Magical Girl RPG
» Quantum: Ultra Girl
» The Girl that could Fly fanfic

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Orașul :: Cofetărie-
Jump to: