Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 As long as tears won't fall happiness is not there

Go down 
AuthorMessage
Serj A. Darksea
Human
Human
avatar

Posts : 9
Join date : 2012-08-05

PostSubject: As long as tears won't fall happiness is not there   Tue Aug 07, 2012 12:23 am

  Serj îşi trecu mâna prin firele de păr şaten deschise, trântindu-se pe pat. Nu ştia ce aştepta. Ar fi trebuit să fie la muncă acum, să-şi cânte inima pe acolo. Dar nu avea chef de asta. Voia să stea acasă şi să facă mucegai în pat, poate să se uite la un film. Beatrice era plecată. Nu ştia unde se duce de fiecare dată când pelacă. Ea pleca şi venea de parcă nu se întâmpla nimic.
  Îi plăcea felul ei de a trăi. O zi nu era nimic. Pentru ea, douăzeci de ani nu erau nimic. Serj îşi închide ochii, obosit, refuzând să se mai gândească la asta. Nu ştia ce să facă. Se ridică în fund, uitându-se prin cameră. Ar trebui să se ducă să-şi facă ceva de mâncare. Era singurul care mânca în casa asta. Se ridică în picioare şi îşi pune căştile mai bine în urechi. Iese din dormitor şi se duce în bucătărie. Se opreşte în pragul uşii, aşteptând ca ceva să se întâmple. Avea sentimnetul ăsta.
Back to top Go down
View user profile
Beatrice L. d'Louise
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 7
Join date : 2012-08-05
Age : 22

PostSubject: Re: As long as tears won't fall happiness is not there   Tue Aug 07, 2012 12:51 am

 • Își șterse ultimele picături de sânge de la gură și își privi fratele oftând ușor. Nu înțelegea ce mai dorea de la ea, dar cu singuranță nu putea spune că o deranja prezența lui. Era probabil, singurul lucru ce o menținea conectată cu trecutul, fără a-i da voie să își uite originile.
  -Promite-mi că nu te vei atinge de el, rosti serioasă. Dacă era un lucru pentru care chiar și fratelui ei i-ar fi interzis să mai calce acolo, iar acela era Serj.
  -E un om a... , începu brunetul, dar Beatrice îi întrerupse vorbele.
  -Nu te privește viața mea, cu atât mai puțin persoanele din ea. Nu uita că voiai să te căsătorești cu un om înainte să o ucizi, zise pe un ton tăios și îi întoarse spatele, pierzându-se printre copaci. Nu-și făcea griji că se va pierde. Știa foarte bine unde locuia. Își dădu părul pe spate, și după ce-și aranjă rochița, intră în cămin, urcând rapid scările. Nu mai bătu la ușa dormitorului, ci intră, lăsând-o între deschisă. Zâmbi și se opri lângă el, furându-i un sărut scurt.
  -Laurent vine aici. Te rog, orice ar zice, ignoră-l, îl privi rugătoare, trecându-și degetele lungi de pianistă peste obrazul lui.
Back to top Go down
View user profile
Serj A. Darksea
Human
Human
avatar

Posts : 9
Join date : 2012-08-05

PostSubject: Re: As long as tears won't fall happiness is not there   Tue Aug 07, 2012 1:19 am

 • Îşi trece mâna prin firele de păr care-i stăteau pe frunte, uitându-se din când în când la uşa dormitorului ca şi cum ar fi aşteptat ca ea să vină odată. Se duce până la uşă, privind încuietoarea. În cele din urmă o deschide şi oftează dezamăgit. Se uită la ceas, apoi afară, pe geamul mare din sufragerie, apoi se gândi cât îi va lua să ajungă de oriunde este până la el. Nu avea cum să fie mai mult de zece secunde. Se trage din prag, revenind undeva pe hol, privind cum clanţa se apasă. Îi zâmbeşte tinerei, puându-şi mâinile pe după talia ei, trăgând-o în braţele sale. Îi simte buzele reci peste ale sale şi îi zâmbeşte.
  Ce pisica mea caută ratatul ăla aici? mârâi el către bruneta din faţa lui.
  Oricum ştia că nu o să se certe cu acel cretin. Era mult peste teapa lui. Dar, totuşi, prezenţa lui, în apartamentul lor, îl enerva la culme. Nu stătea bine cu răbdarea. Nu stătea prea bine cu nimic, în ultimul timp. Ar fi vrut să ştie de ce, dar nici măcar nu bănuia. Oftează, gândindu-se că era mai bine să se fi dus la serviciu astăzi. Să piardă vremea acolo.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: As long as tears won't fall happiness is not there   

Back to top Go down
 
As long as tears won't fall happiness is not there
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Long Night (Chat Room)
» Long leg tribe and Long arm tribe
» A long journey
» Lynne Holmes. The long lost sister. Boo.
» NEW PBS show coming soon in Fall of 2015

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Căminul vampirilor :: Dormitoarele :: Whispers in the dark-
Jump to: