Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Black Etoile

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 6:33 am

Când îl simți aproape , apoi din ce în ce mai aproape simți cum fiecare mușchi al corpului său se încorda . Privirea îl cercetă agitat , după care trase aer în piept , lăsându-și mâna să i se strecoare în părul băiatului , trăgându-l ușor de acesta . Îi simțea buzele și vroia mult mai mult . Limba îi pătrunse printre buzele lui , ca apoi mâna să îi coboare pe spatele acestuia , dorind să-l tragă mai aproape de el , cu toate că asta era practic imposibil . Când puștiul se îndepărtă reuși să îi observe tenta roșie din obraji , ceea ce îl făcu să rânjească larg . Acum nu mai era atât de vorbăreț , m ? Dădu pozitiv din cap când acesta afirmă că dorea țigări , întorcandu-se la acea periferie despre care vorbea puștiul mai devreme .
Ești un adevărat puști . Ai înroșit de la un sărut, când mai devreme mi-ai spus că-mi rupi gâtul
Își lăsă privirea să i-o întâlnească , după care opri mașina ajungând în locul unde vroia brunetul încă de la început .
Și se pare că pe lânga faptul că sunt barman , mai devin și șofer personal .
Râse scurt, după care coborâse, închizând portiera sa și așteptându-l și pe puști.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 6:42 am

Se incruntase iar, intrebandu-se de ce trebuia el sa comenteze de fiecare data. Nu putea doar sa taca din gura si sa se bucure de ceea ce ii oferise pana acum? Ofta adanc si zambi victorios. Nu era vina lui ca toti ceilalti erau prea beti ca sa conduca si nici nu era vina lui ca nu-l lasase sa se duca cu tipul ala asa ca trebuia sa isi asume responsabilitatea in acea privinta. Cobora in cele din urma din masina si isi vara mana in buzunar, rasufland usurat cand vazu ca nu isi uitase portofelul. Nu avea de gand sa se intoarca dupa el in caz ca l-ar fi uitat asa ca l-ar fi bagat pe tip la cheltuiala. Il privi cu coada ochiului si o lua inainte, intrand in magazin, ducandu-se direct la casierita, spunandu-i sa-i dea un cartus din tigarile lui preferate. Asa, avea sa nu mai ramana fara sa tigari prea curand.
-Daca vrei ceva, spune si am sa-ti iau. Si nu veni la mine cu nu-stiu-ce texte puierile ca imediat te fac sa ma duci acasa.
Spuse pe un ton calm insa serios in timp ce platise pentru cartusul de tigari. Abia astepta sa fumeze una; simtea cum se sufoca din cauza lipsei acelui fum.
Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 7:43 am

Îl văzu grâbit , moment în care nu putea spune niciun mic lexem . Trase aer în piept , luându-și o țigară din pachet și și-o aprinse, trăgând un fum din ea . O aruncă imediat după , intrând cu puștiul , dând negativ din cap la afirmația sa. Nu avea nimic de comentat , dar nici nimic de cumpărat. În schimb, când privirea îi căzu asupra unor pungi de jeleuri , își întinse mâna luând 4 dintre cele mai bune, ca apoi să și le plătească . Trecuse 2 zile de când nu mâncase și deja le ducea lipsa. Tuși scurt, după care îl privi pe puști , ieșind o dată cu el . Avea să se bucure de gustul jeleurilor , mai mult ca de dățile anterioare.
Ei bine. Unde vrei să mergem ? La un hotel să ne odihnim amândoi sau la club ?
Îl întrebă ridicând o spranceană , deschizand portierele și așteptând ca puștiul să intre ca apoi să ia și el loc . Mai întâi deschise o punga de jeleuri , punându-le în fața sa și zâmbind prostesc.
Dacă vrei și îți plac, ia și tu. Nu pierzi nimic.
Spuse, întinzându-se din nou spre puști ,sărutându-l fugitiv pe buze , ca apoi să pornească mașina. A fost o zi lungă . A fost amețit, s-a bucurat și a gustat din buzele patronului său . Ceea ce numea el : a fost o zi perfectă.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 7:50 am

Parasi magazinul si isi lua imediat un pachet de tigari pe care-l desfacuse grabit, aprinzandu-si o tigare, simtind cum se topea pe picioare. Intregul corp ii era invadat de o plaere obscura, pe care nu o putea explica dar de care ii fusese foarte dor. Se urca in masina dpa ce tipul ii deschise portiera, facandu-se comod, lasandu-l pe Joshua sa ii fure inca un sarut fugitiv. Parca deja se obisnuise cu asta asa ca nu prea comenta. Isi indrepta privirea spre jeleuri, ridicand o spranceana caci era prima data cand facuse ''cunostinta'' cu asa ceva. Lua un jeleu din punga si il baga in gura, incepand sa molfaie la el.
-E greu de mancat...si mult prea dulce... Dar e bun.
Astepta sa isi termine jeleul din gura dupa care isi continua tigarea, privind inainte ganditor. Intrebarea tipului il puse pe ganduri caci nu stia ce sa faca.
-Ceva imi spune ca indiferent ce-as alege tot ca tine o sa fie asa ca, putin imi pasa unde ma duci. Doar sa sti si tu ca eu nu dorm.
Dadu indiferent din umeri dupa care arunca chistocul tigarii, Kane fiind una dintre acele persoane ce fuma foarte repede. Ii mai fura un jeleu tipului, asteptand ca acesta sa porneasca.
Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 8:06 am

Rânji când auzi ceea dând pozitiv din cap . Da, erau dulci , dar în același timp al năibii de bune și de necomparat. Își închise iar ochii , deschizându-și-i și pornind mașina în cele din urmă . Își scoase o altă țigară , strecurându-și-o între buze și mormăind ceva de neînțeles. Ochii cercetau atât drumul cât și pe puști . Avea să meargă într-un hotel , cu toate că acum aflase că vampirii nu dorm noaptea . Zâmbi slab , dupa care se întoarse puțin cât să îi ia țigara și să-l sărute, ducându-i-o după înapoi în mână . I-ar fi aruncat-o , dar pe el nu îl afecta , având în vedere că era un adevărat vampir . Uneori se simțea mai rău deâct în filmele proasteî în care imaginația făcea totul . Încă își aducea aminte prima oară când aflase de vampiri , șocul ce îi străpunse trupul . Joseph . Era un bărbat acum și se mândrea de cât de tare a putut sta atâta vreme , cu toate că starea îi era crud afectată în urma toturor incidentelor din viața sa. Încă nu s-a putut împăca . De ce trebuia el să trăiască astea ? Ar fi putut fi o simplă familie fericită .
Mergem la un hotel . O să-ți placă . De fiecare dată mă duc acolo să mă liniștesc.
Murmură entuziasmat, ieșind în cele din urmă din oraș , ca apoi în mai puțin de 10 minute să oprească în fața unui hotel . Acesta era unul dintre cele mai frumoase, însă pe Joseph îl atrăgea peisajul pe care clădirea îl proteja cu atâta interes.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 8:51 am

Incepuse sa se intrebe de ce tipului ii placea atat de mult sa il sarute. Nu ca asta l-ar fi deranjat insa nu mai intalnise pe nimeni ca el pana acum, sa fie mai mult dornic sa-i simta uzele decat trupul. Totusi, il lasa sa faca ce vroia, ca apoi sa isi continue tigarea ce ii oferea o stare atat de placuta. Parca s-ar fi drogat si totusi nu folosea nimic ilegal. Privea atent pe geam, analizand fiecare detaliu in parte a drumului, vrand sa-l memoreze in caz ca mai vroia sa dea pe-aici si in viitor. Era tarziu, era pustiu si asta ii placea foarte mult mai ales ca avea o companie destul de placuta si destul de aratoasa. Isi indrepta privirea spre el cand ii auzi vocea, dand afirmativ din cap, avand incredere in ceea ce spusese Joseph. Se gandea la viitoarele posibile lucruri ce avea sa se intample in noaptea aia, intr-un hotel complet neunoscut lui, cu el alaturi. Oare avea sa tanjeasca dupa trupul lui Kane cum toti ceilalti o faceau? Cu siguranta insa stia ca avea sa fie totusi altfel. Privi atent cladirea in dreptul careia oprise, parand destul de interesant si de linistitor. Lasa cartusul de tigari in masina, luandu-si cu el doar un singur pachet, avand sa ii ajunga in seara asta. Cobora din masina, asteptandu-l si pe Joseph caci el nu cunostea imprejurimile si avea sa se lase condus de catre el.
-Pare destul de interesant locul asta... Sa inteleg ca vi des pe-aici?
Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 9:07 am

Îl privea, menținând puțin timp liniștea ca apoi să își dreagă vocea și să coboare, o data cu puștiul . Dădu pozitiv din cap, semn că venea des aici , privind spre hotel . Acesta era mai degrabă propria casă . Nu era ca un hotel oarecare, era casa lui Joseph . Suna atât de dulce acest lexem pentru el , încât ceea ce vroia acum era să se întindă într-unul din acele paturi și să privească pe geam fiecare detaliu . Aici se simțea în siguranță , se putea distinge , la fel cum și atmosfera o făcea.
E ca o reuniune cu o veche amintire. Vin foarte des și mă bucur de fiecare dată de ceea ce văd , aud și simt. Mă face să fiu un cu totul și cu totul alt om. E hotelul familiei mele .. oarecum .
Murmură , după care îl luase pe puști de mână , încleștându-și degetele între cele ale băiatului . Ochii i s-au închis pentru câteva secunde, pășind spre intrarea hotelului . Ceru aceeași cameră , ca de obicei , luând cheile și se îndreptă spre lift .
O să îți placă . Sau daca nu , putem alege alt hotel .
Spuse, după care deschise ușa camerei 107, zâmbind într-un mod exagerat. Se citea cu ușurință entuziasmul ce puse stăpânire pe el .
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 9:13 am

Dadu afirmativ din cap la spusele lui fara sa mai adauge nimic altceva. Se vedea ca ceva nu era chiar atat de ok cu el insa nu vroia sa intre in detalii, sa-l intrebe anumite chestii ce ar fi putut strica noaptea aia sau cine stie ce altceva. Momentan se bucura de putina liniste alaturi de el asa ca isi tinuse gura inchisa, urmandu-l. Privea atent in jurul lui, la fiecare detaliu, hotelul parand unul foarte bun, cu servicii excelente, exact pe placul lui. Il urma iarasi pana in camera, zambind cand ii observa entuziastmul, intrebandu-se oare ce anume il facea sa se simta atat de diferit acum.
-Nu, mi-e bine aici indiferent cum o fi.
Nu vroia sa-i strice starea de spirit cu mofturile lui insa momentan nu detinea asa ceva. Tot ce vazuse ii placuse iar atmosfera hotelului il calma foarte mult. Nu mai era tensionat si se putea bucura in voie de faptul ca era departe de barul zgomotos si de responsabilitatile de patron. Il lasa pe el sa intre primul dupa ce deschise usa, ca apoi sa il urmeze si sa priveasca iarasi atent in jurul lui, inspectand fiecare coltisor al camerei cum avea obiceiul.

Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 12:43 pm

Zambi cand il auzi , privirea cazandu-i brusc asupra micului birou, unde se afla o poza cu el si cu fratele sau Mark . Pasii i-au fost evaporati, la fel si urmele sale , trantindu-se usor in pat. Era un intuneric ce ii mangaia trupul , invaluindu-l in nevinovatie . Ar trai doar pentru acesta senzatie . Sau poate, pentru asta traieste ; acesta ii era scopul . Tusi scurt, dupa care se ridica, aprinzand veioza si zambind intr-un mod scurt . Hainele inca ii erau asezate in sifonier, motiv pentru care se indrepta spre acesta , scotandu-si o pereche de pantaloni lejeri , special pentru noapte . Isi dase jos vesta, lasandu-si camasa sa alunece de pe corpul sau , aceasta fiind urmata de blugii skinny. Acum era doar in boxeri , aplecandu-se pentru a scoate o pereche de pijamale , aruncandu-le pe pat.
Poti sa le folosesti cu incredere. Nu au droguri nici in material si nici pe ele.
Spuse amuzat, cu toate ca nu stia inca daca un vampir ar putea fi afectat in vreun mod. Din moment ce tocmai bause Black Angel si nu parea deloc ametit, ce putea sa-i faca drogurile ? Isi trase rapid pantalonii pe el , dupa care se apropie de el , cu acelasi zambet tampit pe fata .
Sau poti sa stai si dezbracat.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 12:51 pm

Desi era intuneric, privirea ii era foarte buna asa ca, atunci cand tipul incepuse sa se dezbrace, il vazu foarte clar, fiecare detaliu al corpului sau fiind expus la vedere in fata lui Kane. Nu schita absolut nimic, nu zambi, nu se rusina; isi pastra calmul si expresia faciala, apropiindu-se doar cativa pasi de el in clipa cand a mentionat de pijamale. Le privi atent, dupa care lasa sa se auda un mic chicot amuzat.
-Cred ca ma voi multumi cu ele, merci.
Se apropie de pijamale si le studie atent. Parea comode si erau dintr-un material foarte placut la atingere- numai perfecte pentru el. Le lasa la loc pe pat si incepuse sa isi descheie nasturii de la camasa neagra, lasandu-i sa-i alunece de pe corp, astfel pielea lui alba ca de portelna, lipsita de orice urma de defect putea fi vazuta cu mult mai bine. Statea cu spatele la Joseph, descheindu-se si la curea, urmata apoi de nasturii si fermoarul pantalonilor, ramanand in scurt timp si fara ei, doar in boxerii negrii. Nu ii era deloc rusine sa se afiseze asa in fata cuiva, era obisnuit sa fie vazut gol, sau partial gol. Lua pantalonii de pijama prima data, imbracandu-i, gandindu-se daca sa ramana in bustul gol sau nu.

Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 1:14 pm

Ridica o spranceana cand il vazu dezbracat , partial , dupa care isi lasa privirea spre podea. Dorea sa evite pe cat mai posibil orice astfel de contact vizual , pentru a nu se implica intr-un act mai mult sau mai putin dezavantajos . Era patronul sau , iar slujba lui Joseph ar fi putut fi afectata daca s-ar fi atins de pusti . Mai ales ca soarta sa era deja legata de cea a iubitei sale actuale . Se apropie de el in cele din urma, strecurandu-si mainile pe abdomenul brunetului, tragandu-l trupul alaturi de al sau , fara a-l lasa sa se imbrace complet . Ar fi fost o risipa de timp . Si mai ales ca acestuia ii statea cu mult mai bine astfel . Inconstient, buzele i s-au lasat pe umarul baiatului , urcand intr-un mod rapid spre gat , ca apoi sa ii muste maxilarul si sa il sarute pe buze. Nu dup;a mult timp de la constientizarea propriei reactii se indeparta usor , punandu-se in sezut pe marginea patului .
Nu o sa se mai intample .
Murmura pe un ton scazut, insa cu acelasi timbru dur . Ochii i s-au inchis, timp in care corpul ii cazu pe jumatatea dreapta a suprafetei patului .
Stai pe cea stanga. Stai , sau dormi . Nu ma prea pricep la lucruri de genu' . Nu am mai fost cu un vampir intr-o incapere.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 1:21 pm

Simtindu-si trupul atins, il privi pe tip cu coada ochiului in timp ce se lasa tras spre el pana ce simti un contact cu trupul acestuia. Isi inchise lent ochii, purtand pe buze un zambet dulce, lasandu-l sa faca absolut ce dorea, ba chiar raspunzandu-i si la sarut, asta pana cand il oprise atat de brusc, lasandu-l pe Kane de-a dreptul confuz. Il privea atent, oftand adanc in sinea lui cand vazu in ce stare era acum Joseph. Tipul asta continua sa il uimeasca pe Kane din ce in ce mai mult cu schimbarile sale bruste de personalitate, enervante uneori.
-Nu te teme, nu am sa te musc. Nu ma hranesc cu sange.
Spuse sec dupa care se isi aprinse o tigare, gasind o scrumiera pe birou. O lua si se apropie de pat, stand pe partea lui de pat, cu scumiera aproape de el, fumandu-si linistit tigarea in timp ce privea inainte.
-Nu te inteleg deloc... Acum o clipa esti plin de tine, tupeist si aproape pervers, si intr-o clipa te transformi intr-un mielusel cuminte. Ce e frumuselule, ti-e teama ca nu imi poti face fata?
Chicoti din nou amuzat de propiile cuvinte, inchizandu-si lent ochii.
-Ai habar cati ar da orice la schimb ca sa fie in locul tau acum, singuri, intr-o camera cu mine?
Ranji larg, privindu-l cu coada ochiului, ochii lui stralucind in intuneric.

Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 1:34 pm

Incepu sa rada cand il auzi , vizibil iritat de remarca acestuia . Isi deschise ochii dupa care dadu negativ din cap , lasandu-se pe partea baiatului pentru a-l saruta din nou pe buze. Incepu sa rada, dupa care il trase alaturi de pieptul sau , strangandu-l in brate . Ii sopti ceva ce sigur nu s-a inteles , iar asta il facu sa zambeasca . Nu se intelegea . Oricum , cu siguranta acum mintea ii era la altceva si nu la situatia de fata . Nu stia la ce sa se limiteze. Pustiul nu era ca ceilalti . Era diferit si asta il atragea. Nu vroia sa petreaca o noapte cu el , ca apoi sa se plictiseasca si sa il raneasca. Practic, tragea de timp .
Uite ce e . Am facut-o cu multi si multe . Dar pe tine te vreau ca pe o ocazie. Sa te descopar, ca apoi sa iti gust trupul lent, cu placere.
Spuse sigur pe sine, dupa care isi inchise ochii , lasandu-si barbia pe crestetul capului acestuia . Inca avea acel zambet tampit pe buze , uimindu-l cat de bine se putea simti in prezenta pustiului .
Intelegi ce spun ?
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sat Aug 11, 2012 1:41 pm

Se lasa sarutat si tras la pieptul tipului, avand grija sa nu il friga cu tigarea inca aprinsa. O stranse in pumn, aceasta neputand sa il friga sau sa ii raneasca pielea. Simtea durerea insa nu o simtea ca ceilalti, intensa, ci doar vag. Il asculta cu atentie, inchizandu-si lent ochii, realizand ca defapt Joseph nu stia de modul in care Kane lucra. Kane stia deja multe de la Mark, de prietena acestuia, de situatia lui iar acele cuvinte ii cadeau greu. Ofta adanc, deschizandu-si ochii, privind intr-un punct fix, ales la intamplare, pierdut in ganduri.
-Imi pare rau Joseph... insa va trebui sa te multumesti doar cu o noapte... Daca ma vrei in noaptea asta, e ok pentru mine insa... doar pentru o singura noapte.
Isi ridica privirea asupra lui, sarutandu-l scurt dar dulce pe buze. Nu vroia sa ii ingreuneze si mai mult situatia. Realiza ca si el l-ar fi vrut alaturi insa nu se putea, asa ca prefera ca el sa fie cel inabordabil, decat cel ranit. Se gandea la prietena lui, care stia deja ce planuri de viitor aveau, si nu si-ar fi putut-o ierta daca avea sa iasa altceva decat un simplu one-night-stand. Se indeparta de la pieptul lui, ridicandu-se din pat pentru a se putea duce la baie si a se spala pe maini din cauza tigarii proaspat stinse in palme.Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 2:53 am

Observă faptul că acesta stinse țigara de propria mână , amintendu-și paranormalul poveștilor citite în urma existenței vampirilor . Privirea îl urmărea, coborând din ce în ce mai jos , până când conștientiză realul : băiatul se ridică de pe pat . De ce ar conștientiza o persoană că vrea să fie folosită o noapte și totuși să accepte ? Nu ar fi prea jos principiilor ? Oftă , ridicându-se de pe pat și prinzându-l de mâna dreaptă , întorcându-l spre el . Îl vroia. Dar nu așa , sau poate-l vroia astfel . Îl întoarse cu fața la el , ca apoi să îl sărute pe buze , strecurându-și limba printre acestea și gustându-i aroma dulce , înecată în tutun . Dacă viața lui ar fi diferită ? Dacă ar putea alege orientarea sa sexuală , ce ar fi ales ? Își duse palma stângă pe obrazul băiatului , ca apoi ochii să i se închidă . Cealaltă mână , la fel de caldă și jucăușă , îl aduse pe puști aproape de pieptul său . Ochii i s-au deschis , privind trăsăturile băiatului , ca apoi sa îi muște ușor buza , îndepărtându-se .
Fă-mi ce știi să faci . Arată-mi !
Spuse calm , un ton blând, în timp ce s-a așezat pe marginea patului , dorind să se asigure că puștiul ar fi de acord cu propunerea sa , și că el nu s-ar fi întins degeaba pe pat , ca apoi să se facă de râs.

Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 4:59 am

Se opri in loc, intorcandu-se cu fata spre el atunci cand l-a apucat de mana, marind usor ochii cand tipul isi strecura limba in gura lui, insa nu spuse nimic, ci doar il lasa sa faca ce vroia. Ii raspunse chiar la sarut, participand si el la acel joc pana cand luase sfarsit, trezindu-se lipit de pieptul sau. Clipa cand acesta ii musca buza il facu pe Kane sa realizeze ca avusese dreptate, ca Joseph chiar il dorea insa ii dorea corpul mai mult decat pe el ca persoana sau, se putea insela, si sa fie chiar invers. Il lasa sa se indeparteze, privindu-l atent, fara vre-o expresie anume pe chip, dand afirmativ din cap. Se duse totusi la baie si se spala pe maini ca apoi sa se intoarca la brunetul ce statea acum intins pe pat. Aerul din jurul lui Kane parca ardea intr-un mod provocator, expresia lui se schimbase la fel ca si starea de spirit. Parca parea mult mai atragator acum decat de-obicei, emanand un fel de feromon menit sa-l ameteasca pe tip. Se urca deasupra lui, lipindu-si buzele de cele ale brunetului intr-un sarut pasional, coborand apoi pe gat unde ii saruta anumite portiuni, trasand cerculete fine cu limba, capsandu-l usor in timp ce mana lui coborase la mandria acestuia. Cobora apoi la sfarcuri unde le apucase intre dinti, rontaindu-le excitant, mana lui strecurandu-se in boxerii lui, masandu-i foarte excitant si placut mandria, scotandu-i-o afara. Trasa o dara fina de saliva de la piept pana jos, la nivelul mandriei, apucand-o cu ambele maini, sarutand-o pe cap ca apoi sa o linga pe toata lungimea acesteia si sa inceapa un blowjob numai cum el stia sa faca.

Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 8:00 am

Îl privi suspicios în timp ce tipul se apropie de el , zâmbind răutăcios . Chiar atât de josnic era? Lui Joseph îi plăcea un prostituat ?Înghiți în sec, trupul său răspunzând la orice îi făcea puștiul . Își mușcă buza inferioară în timp ce corpul său se bucura de acel blowjob . Oarecum pierdut în plăcere , însă cu repulsie față de brunet, îi prinse părul în mâini și-l împinse astfel încât baiatul să-i cuprindă întreaga mândrie și mișcările să-și grăbească din ritm . Gemea , însă îl decepționă ușurința cu care se lăsă. Era vampir . Cu câți o făcuse ? Zece, o sută , o mie ? Orice era posibil , având în vedere că vampirii trăiau timpul pe care oamenii nici nu l-ar fi putut visa. Nu spunea nimic . ci doar controla mișcările , asta până simți că vroia să se elibereze, nedându-i permisiunea tipului de a se îndepărtă , astfel eliberându-se în gura acestuia . Era destul de rău și risca să-și piardă viața din cauza acestui lucru , dar măcar o făcuse satisfăcător . Își simțea orgoliul rănit .
Vrei să verificăm dacă gemi încântator , ca un adevărat om adâncit în meserie sau ne oprim aici ?
Întrebă , trăgându-i micuțul corp al vampirului sub el , acum amândoi fiind întinși pe suprafața patului . Ochii lui Joseph era împânziți de ură , având un zambet batjocoritor . Fără a-i da permisiunea de a face ceva , își strecură rapid mâna dreaptă în blugii și boxerii acestuia , penetrându-l brusc cu două degete.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 8:12 am

Stranse puternic din ochi atunci cand il forta sa se adanceasca si sa mareasca ritmul, simtind cum maxilarul incepuse sa-l doara. Mari involuntar ochii cand acesta se eliberase in gura lui, simtind gustul acelui lichid care ii provoca repulsie si greata. Se retrase repede, fiind totusi prea tarziu caci inghitise totul. Il privea atent pe brunet, trezindu-se intins pe pat, sub el, penetrat deja, lucru prea brusc ce-l facuse sa geme intr-un mod clar si puternic, fiind asemanat mai mult cu un tipat. Simtea lucrurile astea mult mai intens insa nu il oprise sub nici o forma, lasandu-l sa faca tot ce vroia cu trupul acestuia, sufletul sau fiind inchis acum intr-o temnita inghetata. Pana si ochii erau lipsiti acum de acea scanteie specifica lui, fiind goi ca a unei fantome. Nu spunea nimic ci statea acolo, sub el, lipsit de viata, insa respirand sacadat. Avusese dreptate, pe el chiar il interesa doar trupul lui Kane, ca oricare altii insa, spre deosebire de ei, Kane se lasase prada farmecelor lui caci, i se parea special, cum nu mai intalnise un asemenea om de cand se nascuse. Si totusi...el il trata acum ca pe un nimic, mintindu-l ca sa-l farmece si sa-l aibe si apoi sa-l arunce ca pe o jucarie uzata.

Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 8:26 am

Chiar și după ce a făcut ceea ce făcuse , puștiul nu avuse nicio reacție .Își retrase degetele privindu-l. Strânse din pumni , lovind suprafața patului . Înjura . Era nervos . Ochii i s-au strans groaznic , buzele fiind arcuite într-un zâmbet forțat . Nu vroia sa îl oblige . Era un nenorocit , dar nu și cu el . Cu el nu putea fi . Oftă , după care se ridică de pe pat, ducându-se lângă noptieră și scoțându-și un pachet de țigări . Prinse una între buze, după care o aprinse , privindu-l pe brunet. Tuși scurt, apropiindu-se din nou și punându-se pe marginea patului . Trăgea agitat fum în piept , ignorându-l preț de câteva secunde pe băiat.
Ah la naiba ! Țipă ! Fugi ! Fă dracului ceva !
Țipă în timp ce se întoarse cu fața la el , ridicându-se de pe pat .
Haide ! Mușcă-ma ! Lasă-mă fără suflare ! La naiba ..
Murmură în timp ce își duse mâna stangă în dreptul gâtului său . Iși lăsă țigara în scrumieră , după care își trase bine boxerii și pantalonii .
Haide . Să dormim .
Spuse în cele din urmă , zâmbind slab și lăsându-și corpul pe partea sa de pat.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 8:35 am

Stranse scurt din ochi cand tipul isi scoase degetele din el, ca apoi sa revina la starea lui de papusa fara viata. De cand traia pe pamantul asta niciodata nu se simtise atat de uzat desi nu facuse inca nimic cu el. Niciodata nu se simise mai josnic ca acum si niciodata nu avusese un gol imens in interiorul lui, in locul unde ar fi trebuit sa domneasca sufletul ce acum il inchise, ca sa nu poata fi ranit. Ochii inca ii erau goi insa ar fi vrut sa planga si nu putea. Si-i inchise scurt in timp ce brunetul incepuse sa se manifesteze, faza cu muscatul ranindu-l si mai mult. Se ridica lent in sezut, lasandu-si capul aplecat in vfata de parca nu ar mai fi avut putere sa-l sustina, ca apoi sa se ridice de pe pat si sa isi stranga hainele. Fara a spune nimic, grabit de o forta pe care nu o putea percepe sau explica, parasi camera in fuga. Nu mai suporta sa mai stea nici o clipa inchis in aceeasi camera cu el, cu cineva pe care-l crezuse special dar care credea despre el ca era doar un monstru, doar un prostituat. Isi lua hainele pe el chiar in mijlocul holului ca apoi sa se grabeasca iarasi si sa paraseasca hotelul. Nu cunostea nimic de pe-aici, pe nimeni care sa-l duca inapoi cu masina la bar asa ca o lua pe primul drum ce ii iesise in cale. Mintea ii era goala, nu stia ce sa gandeasca sau macar cum sa o faca. Tot ce vroia acum era doar sa ajunga acasa, sa vorbeasa cu Mark, el fiind adesea salvarea lui.
Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 8:47 am

Observând că acesta fugi , înghițind în sec. De data asta chiar exagerase, nu era așa ? Oftă , părăsind și el camera în cele din urmă , însă nu înainte de a-și lua o bluză largă , albastră . Se simțea abandonat de puteri . Valuri de durere îi năvăleau în întreg corp , ochii săi umezindu-se , însă .. încă nu plângea. Trase aer în piept .. din nou , și din nou .. până când o simplă amețeală îi năvăli în trup . Tuși , ieșind din clădire și uitându-se imprejur . Îi strigă numele patronului său de nenumărate ori , așezându-se în cele din urmă pe una dintre pietrele ascunse în pădurea din apropierea hotelului . Îl durea capul . Respirația îi era scurtă , simțindu-se sufocat de acel sentiment . Îi părea rău . Oare avea să-l creadă ? . Defapt, tocmai ce îi demonstră cine e el . Nu se putea schimba. Simțea lovitură dupa lovitură , ce îl perfora tot ce se afla la nivelul stomacului . Își trecu mâna dreaptă peste ochi pentru a elimina orice urmă din lacrimile ce se încăpățânau să apara.
Hei . Oriunde ai fi .. promit , nu-ți mai fac nimic.
Țipă, nefiind sigur dacă mai avea cui să i se adreseze . Strâmbă din buze , după care își aprinse o altă țigară . Starea sa.. era lamentabilă .
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 8:55 am

Ca de-obicei, faptul ca era vampir nu-l ajuta deloc cand venea vorba de orientarea in spatiu. Se pierduse total, aflandu-se acum in mijlocul unei paduri, inconjurat doar de arbori imensi si nimic mai mult. Nu-i placea sa fie singur intr-o astfel de situatie mai ales ca nu isi putea folosi puterile ca sa se apere in caz de ceva foarte grav. Singurele lucruri ce mai erau inca de partea lui erau vederea foarte dezvoltata si o mica, foarte mica parte din puterea ce o detinuse odata; nimic mai mult si asta il teroriza la culme. In trecut, daca ar fi fost intr-o astfel de situatie, aripile l-ar fi ajutat foarte mult insa acum... era in zadar. Se cuibari la radacina unui pom, strangandu-si la piept genunchii, intrebandu-se cum avea sa scape din situatia asta patetica. Regreta ca plecase de la bar cu el; mai bine s-ar fi dus cu obsedatul ala si ar fi scapat mult mai usor. Ofta adanc, ca apoi sa-l auda pe Joseph strigand, inima oprindu-i-se in loc, la fel ca si cuvintele pe care ar fi vrut sa le rosteasca. Nu... prefera sa stea singur aici si sa fie mancat de animale salbatice sau atac de vre-un alt vampir decat sa mai dea ochii cu el. L-ar fi dururt prea tare ca sa poata suporta. Era slabit, asta era clar, prea slabit ca sa rupa sigiliul si sa isi foloseasca puterile. Faptul ca refuza sa se hraneasca cu sange isi spunea cuvantul insa asta nu l-ar fi determinat sa se apuce iar de acel lucru absolut dezgustator sub nici o forma.
Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 12:14 pm

Faptul că micul vampir nu îi dădea niciun semn îi punea serios pe gânduri , simțind un sentiment de nelinște, o senzație apăsătoare . Rosti din nou , însă în șoaptă , numele acestuia , după care își închise ochii , ridicându-se în cele din urmă . Era noapte . Nu putea vedea mare lucru . Cu tragere de inimă se hotărî să intre în pădure, neștiind dacă ar fi avut vreun succes sau nu . Era un întuneric ce nu îi oferea deloc vizibiltate , fapt pentru care se găsi obligat să înghită în sec. Tuși scurt , după care același zâmbet tâmpit , îi luă emblema mimicii .
Hei .. dacă ești aici ieși . Nu îți fac nimic. Mergem înapoi la club , promit.
Spuse, având mâinile-n fața , întinse , pentru a se asigura că avea să evite orice pom i-ar fi ieșit în față . Se simțea atât de incomod pentru că nu putea vedea nimic . Era ca și când ar fi momentul propriei morți . Pașii deveneau din ce în ce mai adânci , afundându-se în pădure . Vocea îi repetă în continuu numele băiatului , asta până se împiedica de una dintre rădăcinile copacului . Un mic țipăt din cauza faptului că mintea sa nu conștientiză ceea ce se întâmplă , s-a auzit, spărgând orice mică liniște . Acum puteau să se distingă clar sunete provocate de animale , fapt ce-l înspăimânta, deoarece tocmai își scrântise glezna , nereușind să se miște . Agitat , hotărî să își scoată o nouă țigară , pachetul rămânând intact în urma acelei căzături . Agitat și oarecum speriat continuă să tragă fumul în piept . Poate o merita.
Back to top Go down
View user profile
Kane Reese
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 47
Join date : 2012-08-05
Age : 25

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 12:21 pm

Il auzi iarasi insa din nou nu avuse acea putere necesara pentru a-i raspunde. Prefera sa ramana tacut, adancit in intuneric, prada a tot felul de pericole. Plictisit si oare-cum speriat, se ridica de jos, incepand sa isi caute drumul de intoarcere folosindu-si vederea superioara. Macar asta ii mai ramasese din fericire si simtea cum incepea sa se apropie de locul de unde plecase. Mergea ceva mai repede, asta pana cand a fost nevoit sa se opreasca brusc in loc, depistand foarte usor trupul brunetului ce statea intins pe pamant. Ceva parea ca nu era in ordine cu el, fapt ce-l ingrijora peste masura pe Kane deoarece stia ca era numai vina lui, ca el venise sa-l caute si se accidentase dupa cate observa. Ofta adanc si se apropie cu pasi lenti de el, fara prea mare tragere de inima caci secvente din lucrurile intamplate nu cu mult timp in urma ii tot apareau in fata ochilor si il faceau sa se simta iarasi ca ultimul om de pe fata pamantului.
-Hey...
Reusise sa rosteasa atunci cand ajunse in dreptul lui, lasandu-se pe vine, totusi stand la o distanta destul de mare de acesta. Il putea vedea foare bine si asa si il auzea si foarte bine asa ca nu era rost ca sa se apropie si mai mult. Poate se prefacea, poate vroia sa-l pacaleasca ca sa faca... cine stie.

Back to top Go down
View user profile
Schewzow Joseph

avatar

Posts : 40
Join date : 2012-08-10

PostSubject: Re: Black Etoile   Sun Aug 12, 2012 12:30 pm

Îi auzi clar vocea vampirului , fapt ce îi ridică privirea din pământ . Să înțeleagă că aceștia aveau auzul bun ? .. sau vederea ? Mârâi încercând să se ridice, însă căzu din nou , scrâșnind din dinți și avand una dintre mâini formată pumn . Îl durea . Stinse țigara după care își lăsă trupul sprijinit de unul dintre copaci . Ochii i s-au închis , tăcând preț de minute bune. Ce putea să spună mai mult ? Privirea i s-a ridicat încercând să vadă măcăr una dintre trăsăturile ce îl atrase la brunet, insă era în zadar.
M-ai îngrijorat prostule .
Murmură printre dinți după care încercă să se ridice din nou , însă având parte de același rezultat . Scoase niște chei din buzunar , lăsându-și capul pe spate, sprijinit de copac , ochii fiindu-i închiși acum .
Uite. Asta e de la mașină . Poți să te duci la club . Doar anunță-l pe Mike să vină . Bine?
Spuse pe un ton scăzut, întinzând mâna cu cheile spre el .
A fost o plăcere . Presupun că este ultima oară când putem vorbi . Haide , fugi .
Îl îndemnă în timp ce mâna sa era în continuare ridica, iar dinții strâns încleștați.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Black Etoile   

Back to top Go down
 
Black Etoile
Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» The Black-and-White Thunderbolt
» Grace's Black Book
» The Wonders of The Black Coat.
» The fat hairy black guy that lives in my room.
» The Day the Earth Went Pitch Black

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Orașul :: Baruri-
Jump to: