Real RP
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 ▌PLESKUN, Dominic

Go down 
AuthorMessage
Dominic Pleskun.
Human
Human
avatar

Posts : 1
Join date : 2012-08-02

PostSubject: ▌PLESKUN, Dominic   Thu Aug 02, 2012 2:48 am

I am the one who lived forever,
I am infinite for the finite time
I am Pleskun Dominic.


You think it's easy to change yourself in a 1000 years?


Full Name:
Pleskun Dominic.

Nicknames:
-

Age:
Douăzeci şi doi de ani

Job:
Fotograf profesionist

Rasă:
OmIn this gray world, I can choose my colours.

Likes:
□ plimbări nocturne
□ dulciuri
□ pluşuri
□ căţei
□ parfumuri dulci
□ culori calde
□ ploaia


Dislikes
□ monotonie
□ încrezuţi
□ spaţii mici
□ extreme ( în special cele de alcool , ţigări , ipocrizie şi insistenţă )
□ victime ale modei
□ plângăcioşi


Personality
Comportamentul său este marcat în general de rezervă, dar nu îl împiedică deobicei să ‘explodeze’ atunci când paharul este plin. Nu munceşte în mod eficient decât într-un mediu care îi este favorabil, în care va manifesta o seriozitate exemplară şi va da dovadă de o foarte mare eficacitate. Este mânat de scrupule, de conştiinţă, are un simţ ascuţit al responsabilităţilor. Paradoxal, în momentele critice, găseşte mijloacele de a face faţă fără a se lasa copleşit de fatalism. Pe plan profesional, Dominic poate fi ori în fruntea, ori în coada clasamentului, după cum cheful de muncă îi este favorabil sau nu. Nu se simte bine oriunde şi cu oricine; se simte foarte bine când este în acord afectiv cu mediul sau persoanele apropiate; pot fi situaţii când se simte bine de la început cu cineva sau situaţii în care de la început nu suportă pe cineva. Surprinzător, este capabil de iubiri profunde; este acel gen de tip cu o mare sensibilitate sufletească, care se entuziasmează cu uşurinţă, se impresionează uşor. Ignorându-şi propriul temperament, trăieşte mai uşor necazurile, nevoile sau necesităţile altora. Este un bun înţelegător, îngăduitor, uşor influenţabil. Deseori, accentuând planul educaţional, o dă în bară şi preferă să "o lase moartă", văzându-şi mai bine de lucrurile ce întradevăr îi fac plăcere. La o critică pentru un lucru de care nu se face vinovat, sare precum arcul, indiferent de condiţiile mediului înconjurător .
You will sink into my past, because it's darkness scares you.

Parents:
Pleskun Arabelle: Mamă (decedată)
Pleskun Imre Leon: Tată (nu ţine legătura cu el)


Siblings
-

Short History
S-a născut într-o familie ce ţinea foarte mult la tradiţie. Niciodată nu a avut parte de atenţia părinţilor aşa că bunica a fost singura persoană din familie care îi era apropiată. A început să-şi dezvolte talentul şi plăcerea pentru design vestimentar încă de la şapte ani. Iar interesul pentru fotografiat l-a descoperit în urmă cu vreo patru ani. Cum familia lui avea o stare financiară greu de [,] depăşit, nu a simţit lipsa multor lucruri. Astfel a fost învăţat cu nărav încă de mic. Chiar şi acum; când s-a îndepărtat de familia lui, încă i-a totul cu superficialitate şi consideră că nişte amărâţi de bani şi câteva cuvinte tunate cuiva, sunt de-ajuns pentru a îndeplini orice aşteptare.
Back to top Go down
View user profile
Céleste R. Sybille
Vampire
Vampire
avatar

Posts : 51
Join date : 2012-08-01

PostSubject: Re: ▌PLESKUN, Dominic   Thu Aug 02, 2012 2:52 am

Acceptat !
Back to top Go down
View user profile http://dark-night.team-talk.net
 
▌PLESKUN, Dominic
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dominic Moss
» Dominic Fucile
» Welcome to the Camp Dominic Moss

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sang de Lune :: Show us your true face :: Aplicaţii :: Aplicaţii acceptate-
Jump to: